Illat pimenee, mutta onneksi on kynttilät Nauru. Mä rakastan kynttilöitä. Aikaisemmin, kun meillä ole kaksi karvanaamaa, ei kynttilöitä voinut polttaa. Heti oli kaksi nenää kärvähtäneenä... Allergian takia jouduttiin sitten kavereista luopumaan, ja nyt poltellaan kynttilöitä niidenkin kynttilättömien vuosien edestä.

Eilen olin taas (paino sanalla taas) kynttiläkutsuilla. Tilasin terassille uudet hienot kynttilän pidikkeet.

Illalla lohkesi sitten hammas. Ei kiva, ei ollenkaan. Lekuri teki tänään tunnin töitä, että sai sen kuntoon. No nyt pitäisi taas kestää hetken.

Kävin myös kampaajalla. Syksyn kunniaksi vedettiin pää punaiseksi. Tykkään kovasti! Toivotaan vaan, että väri pysyy edes muutaman viikon.

Vaihdevuodet tekee tuloaan. Tunnen pieniä kuumotuksia pitkin päivää, mutta muita oireita ei vielä ole tullut. Toivotaan ettei tulekaan. Ristiselkää jomottaa ja hartiata vääntää aina välillä. Tämän viikkoinen hierontakin peruuntui ja siirtyi ensi viikolle. Hitto, ois kyllä tullut juuri nyt tarpeeseen... Lapset on duunissa tosi levottomia ja voimia tarvittaisiin enemmän kuin pienellä ihmisellä juuri nyt on.

Nyt painelen suihkuun ja sitten teekupposen ääreen. Nenässä on hieman flunssainen olo. Periksi en kuitenkaan räkätaudille anna!!

Pus!