Aurinkoista huomenta...

Uunissa paistuu patonki ja kahvi tippuu. Kohta hakemaan Hesaria ja sitten vaan möllötetään.

Eilen oli ihana päivä. Käytiin aamupäivästä visiitillä ystäväpariskunnan luona. Heillä on kaksi lasta, joista toinen on kummipoikamme. Poika syntyi samoihin aikoihin, kun sain toisen keskenmenon. Mulle ei koskaan ole ollut ongelma hyvien ystävien raskaudet. Ne jotenkin sulattaa, oli ne saatu aikaan helposti tai vaikeasti. Kyllä ne tottakai riipaisee, mutta niistä pääsee jotenkin helpommin yli. Onko se sitten sitä, että sitä mahaa näkee melkein joka päivä? Tiedä häntä... Jokatapauksessa, meille tuo kummius oli itsestäänselvyys Nauru. He ovat myös siitä ihania, etteivät tee lapsistaan numeroa. Hommat hoituvat ja lapset osallistuvat puuhasteluun. Kuria ja rakkautta on sopusoinnussa, eikä heidän lapsensa ole menossa heti ensi vuonna yliopistoon. Toinen ihanuus on, että he eivät koskaan VALITA (ainakaan meidän kuultemme)!! He ovat valinneet saada kaksi lasta, eikä tulisi mieleenkään valittaa asiasta. 

Ja nyt kukaan ei saa loukkaantua tästä valitusasiasta!!!

Tiedän, että blogia käy lukemassa ihmisiä, ystäviäkin. Tämä valitusasia on mulle vaan tosi herkkä juttu. Johtuuko mun ammatista, en tiedä, mutta ainakin sillä on suuri vaikutus. Mulle lapset on lahja, tässä tilanteessa todellakin LAHJA. Musta on käsittämätöntä, että joku valittaa lapsen kitinästä (ei ne tee sitä tahallaan!). Pieni lapsi ei todellakaan osaa olla ilkeä (vasta, kun ne täyttää kaksi ne oppii sen taidon Kieli ulkona). Kyllä mä uskon ettei ole helppoa, jos lapsi ei nuku tai on kiukkuinen. Äitiyslomalla ollaan sen takia, että OLLAAN sen lapsen kanssa ja eletään sen ehdoilla. Omaa aikaa EI ENÄÄ OLE!!! Näin se homma on aina ollut ja niin sen pitäisi olla jatkossakin. Kyllä kampaajalla voi käydä tekemättä siitä maailman isointa ongelmaa, se kestää kaksi tuntia. Mutta vauva-aikana mä en yksinkertaisesti näe mitään tarvetta joka viikonloppuisille ravintolailloille tai muille "säännöllisille" menoille. Ja puhun nyt VAUVA-AJASTA!!! Sitten, kun lapset on isompia eikä enää niin riippuvaisia, antaa palaa vaan!!

Ja tämä on nyt mun oma mielipiteeni!! Jos ahdistaa, jätä viesti ja puumerkki äläkä "palaa tänne enää koskaan"Päättämätön. Sillä tämä blogi tulee varmasti sisältämään mun mielipiteitä muistakin "aroista" aiheista.

Siinä olikin taas kunnon angstipläjäys Tukittu.

Eilen illalla käytiin katsastamassa Wanhalla Burleskia ja kunnon rokkia! Ja voi luoja, että minuu ahdisti ne nuoret miehet, jotka oli raahautuneet sinne vaan nähdäkseen TISSIT. Herranjessus sentään!!! Kaksi niistä pomppi vuoron perään meidän edessä ja huuteli toisilleen, kun näki vilauksen... Teki mieli ottaa paita pois ja sanoa, että siinä ne nyt olis. Ihan vieressä ja livenä... Muuten hauska ilta ja tytötkin oikein rempseitä Pusu. Olishan se hienoa päästä joskus näkemään vaikka Dita Von Teesen esitys, nähdä miten Pro sen tekee...

Nyt aamupalan kimppuun.

Pus.