Tulihan ne menkat sieltä... Täsmällisesti viisi päivää vikasta pilleristä eikä tietoakaan, että piikki olisi helpottanut kipuja. Torstai iltana vedin taas koko sarjan ja olin jo lähdössä Naikkarille hakemaan piikkiä. Litalgin, Celebra, Panacod ja Tramal, eikä apua. Jossain vaiheessa jo mietin, että voinko ottaa kahta eri kolmiolääkettä kahden tunnin sisään, mutta sitten totesin kuoleman tulevan jos en ottaisi... Helpotti lopulta...

Kaksi päivää kuljin taas kumarassa töissä ja jouduin jättämään kaikki raskaimmat aktiviteetit muille hoitajille... Nyt ollaan jo menossa parempaan päin ja lohduttaudun siihen, että menee kaksi kuukautta ennenkuion seuraavat menkat tulee (jos niitä enää tuleekaan). Toisen piikin saan maanantaina ja muistelin juuri, että viimeksi tokan piikin jälkeen kivut helpottivat.

Kävin tänään kampaajalla. Tuli taas ihana tukka! kyllä mun kampaaja on NIIN hyvä :). laitettiin nyt tummaa päälle ja viimeksi laitettu punainen paistelee alta. Malli pysyi samana, kun kasvattelen edelleen.

Tänään olisi luvassa grillin pesua. Laitetaan valmiiksi talviteloja varten. On sitten helpompi putsata ennen pakkasia, kun nyt pesee ja puunaa... Illalla tulee ehkä vieraita :).

On muuten suhteellissen pitkiä nämä päivät, kun odottaa sitä maanantaista lääkärin tuomiota... Kiitokset muuten tsemppauksesta :). Oon siis valmiiksi asenteella: Pessimisti ei pety ja Toivotaan parasta-pelätään pahinta.

Tein äsken Pesto-broilerisalaattia ja tuli ihan sairaan hyvää. Ohje on ihanilta ruokasivuilta, Hellapoliisilta ja tässä ohje  www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/salaatit/pestolla-maustettu-broileri-pastasalaatti.php

Muksaa lauantaita kaikille!!

Pus.