Aloitellaan vaikka Servolla ja Napanderin pojilla tämä lauantai . Tässä viikonlopussa ei ole mitään kovin ihmeellistä. Mies meni tekimään ylitöitä, saadaan kuulemma rahat siihen dna-testiin. Mulla on illalla taas yhdet kynttiläkutsut ja sinne meni ne dna-testi rahat, ei vaineskaan . Nyt otan vaan paketin kynttilöitä ja se saa riittää!

Tähän väliin on pakko mainita, ettää telkkarissa kiiltelee ihan törkeän hienoja vanhoja Volkkareita, huhuh.

Sain vihdoin ja viimein miehen katsomaan meille uutta sohvaa. Vanha on ihan siisti, mutta liian pieni ja väärän värinen. Nii'in, turhamaista, mutta se on SININEN!!! Ja se EI vaan yksinkertaisesti sovi meille!! Meillä on ruskeaa, beigeä ja valkoista olkkarissa ja sininen ei oikeasti sovi sinne... Mennään katsomaan, kunhan miehus kotiutuu.

Pitäisköhän mun keksiä miehelle joku lempinimi tänne? Ärsyttää kirjottaa siitä "miehenä"... pohditaan siis asiaa...

Kävin eilen siellä Shindo-hieronnassa. Se oli ihanaa, vaikkakin on vaikea sanoa vielä sen auttamisesta mihinkään. Mulla kun ei juuri tällä hetkellä ole suurempia kkipuja, ei edes tossa hartiassa. Shindossa painellaan, rapsutellaan ja paijataan. Se ei ole perinteistä hierrontaa eikä se ole mitään lääppimistä. Siinä hoitaja käyttää käsiä sekä jalkoja kokonaisvaltaisesti paineluun. Pistetään kuona-aineet liikkeelle ja avataan kehoa.  Pitää kuulemma käydä viisi-kuusi kertaa ennenkuin pystyy itse sanomaan vaikutuksesta. Suositteli mulle myös psykologista vyöhyketerapiaa ja siihen pitääkin tutustua paremmin.

Ruokavaliota mun pitäisi myös muuttaa jonkin verran. Sen tiesin kyllä itsekin, mutta hoitajakin sitä suositteli. Valkoiset jauhot minimiin, valkoinen sokeri ja suola pois kokonaan. Ruususuolaa ja inkkarisokeria tilalle. Täytyy laittaa tämäkin harkintaan!!

Tämän viikon on ollut jotenkin veto ihan lopussa. Huomenna menen tanssitunnille ja varasin jo maanataiksikin jumpan. Tiistaina onkin sitten vanhempainilta duunissa ja torstaina oman ryhmän suunnitteluilta. Kiireinen viikko tulossa.

vaihdevuosioireita eii ole vielä ilmestynyt sen kummemmin (hyvä niin). Munasarjoja aina välillä vihloo ja nipistelee, mikä on vaan hyvä asia. Eli jotain siellä tapahtuu niinkuin kuuluukin...

Nyt suihkuun ja valmistautumaan sohvaostoksille . Pitäkää mulle peukkuja, että saan miehenkin vakuutettua uuden sohvan tarpeesta.

Pus.