Kävin taas aamulla kirppiksellä. J oli mukana ( J = rakas aviomieheni) . Oli aika laiha saalis. Löysin itselleni huivin ja ostin muutamat kirjat. Ostin taas vaihteeksi lastenkirjoja. Mikä siinä on, että pieni pää ei suostu uskomaan ettei niitä kannata ostella hyllyyn tuottamaan harmitusta. Mä selittelen itselleni, että voin käyttää niitä töissä, vaikka samalla näen itseni lukemassa niitä sohvalla pienen taaperomme kanssa. Mitäs sitten kun sitä taaperoa ei koskaan tulekaan?? Pidän sitten helvetinmoisen lastenkirjojen pihamyynnin .

Mä sain uuden sohvan, JEEEEE!!! Se kotiutuu lokakuun tokalla viikolla, joten sinne asti joudun yökkäilemään tällä sinisellä hirvityksellä. Sitten pitää ostaa uusi olohuoneen pöytä, sellainen pieni. Olisin halunnut rahin ja sen päälle tason, mutta voi kiesus minkä hintaisia ne on!!

Vietin äsken melkein tunnin saunassa itsekseni. Klassista musiikkia, kynttilöitä ja löylyjä. Hoidon jalat, kuorin ihon ja tein kasvonaamion. Tätä kaikkea ennen kävin salilla latinfever tanssitunnilla .

Mammahaaveilijalle kiitokset visiitistä!!

J kävi hakemassa leffan sunnuntai-illan ratoksi... Saadaan tämä rauhallinen sunnuntai päätökseen kunnon toimintapläjäyksellä...

Kaikille oikein hyvää viikonalkua ja voimia syksyn keskelle!

Pus.