Tänään oli siis se odotettu terapeutin käynti. Puolitoista tuntia . Mä olin ihan varma, että siellä menee korkeintaan tunti, mutta ei, vielä puolituntia päälle . Ihan mukavaa oli, mutta kovin piti syvällisiä pohtia. Ilmeisesti tarkoitus oli, niinkuin Pulliainen kirjoitti, kaivella paskaa... Mutta pieleen meni meidän kohdalla. "Miltä tuntuu ottaa solu vieraalta ihmiseltä?", "mitä teille merkitsee biologinen perimä?", "mitä, jos lasta ei tule ollenkaan",  "miten lapsettomuus on vaikuttanut parisuhteeseenne?" ja kasapäin muita syvällisiä kysymyksiä. Lopuksi sitten se vakio, "J, millainen äiti H:sta tulee" ja "H, millainen isä J:stä tulee?"...

Lopuksi terapeutti totesi, että teidän suhteesta paistaa rakkaus ja kunnioitus. Että ilmeisesti me saatiin puhtaat paperit ja näin ollen saadaan jatkaa eteenpäin .

No sitten siitä eilisestä... Eli J sai perjantaina ylemmän AMK tutkinnon paperit ulos. Päätin järkätä sille yllätyskahvit sunnuntaille. Ja onnistuttiin ihan täydellisesti. Koko homma paljastui vasta kaksi tuntia ennen vieraiden saapumista. Olin kutsunut meidän lähimmät ystävät ja kummankin vanhemmat.

Käytiin hakemassa uusi olohuoneen pöytä ja huomenna tulee sohva!! Jeeeee!!

Ja nyt jäädään odottelemaan, että missä vaiheessa meidän luovuttaja ilmoittautuu .

Pus.