Niinhän siinä sitten kävi, että lekuriin oli vuodon takia mentävä.

Sain ajan eiliseksi Härkille j Naikkarille ja ultrassa kohdussa näkyikin hyytymä. Ensin meinasivat, että se on polyyppi, mutta huuhtelun jälkeen päätyivät hyytymään. Suoraan osastolle ja kaavintaan. No olishan se ollutkin uutta, jos tästä vuodesta olisi selvitty ilman perinteistä Naikkarin joulukäyntiä.

Olin osastolla kahden maissa ja toimenpide tehtiin hieman ennen yhdeksää. Kohtu kaavittiin ja sieltä poistettiin hyytymä. Samalla otettiin näytteitä ja nyt odotellaan sitten hieman kauhun sekaisin tuntein tuloksia. Kotiin pääsin puoli kahdentoista maissa, kun olin täyttänyt kaikki kotiin pääsyn vaatimukset :). Kaikki meni kuulemma niin hyvin kuin voi vaan mennä. Nukutuksen jälkimaininkina mulla  tulee sellainen olo, kuin ilma ei kulkisi keuhkoissa. Onneksi sekin meni nopeasti ohi.

Hoitojen suhteen tämä ei vielä vaikuta millään lailla. Ensin odotellaan ne tulokset ja sitten katsellaan eteenpäin. Siihen asti eletään toivossa, että tammi-helmikuun vaihteessa meillä on masussa kölli ja pakkanen täynnä :).

Nyt lepäillään tämä päivä ja maantaina pitäisi olla taas täydessä iskussa. Olihan reissu, mutta tulipahan tehtyä...

Suuren suuret kiitokset kaikille onnitteluista !!! Ette usko miten paljon teidän tuki mulle merkitsee :).

PUS.