Tämä ei ole enää todellista!!!

Nyt vuoto alkaa taas... Mä en kestä tätä paskaa enää!!

Maanantaina tuikattiin siis viides Procren ja pillerit jatkuu edelleen. Vuoto loppui kuin seinään kaavinnan jälkeen, eikä edes kummempia jälkivuotoja ole tullut. Nyt sitten viisi päivää kaavinnasta ja kaksi päivää Procrenista, verta tulee taas.

Kävin äsken kolaamassa pihan ja aika rankkaahan tuo oli. Otti varmasti myös vatsan päälle. Mutta toisaalta enpä sen kummempia sairaslomiakaan saanut, että kai tuon mahan pistäisi tuollainen kestää.

Perkeleen helvetti mä sanon ihan oikeasti!!!

Joulu Naikkarilla, sepä oiskin tosi fantsua. Jos vuoto runsastuu, niin kai se on pakko soittaa päivystykseen. Meinään kyllä sinnitellä huomisen yli. Mä en sairaalaan jouluksi mene!!!!

PUS,

Helmi, joka alkaa olla aika loppu tän taudin kanssa...

PÄIVITYS...

Lähdin sitten käymään päivystyksessä, kun soitin osastolle ja sieltä käskivät tulla näyttäytymään. Pääsinkin aika nopsaan lääkärin pakeille.

Ultrasi, tiiraili ja sen jälkeen totesi, että "niukkaa vuotoa on, mutta ei mitään huolestuttavaa". Limakalvo oli tämän lekurin mukaan 7mm, kun periaatteessa limakalvoa ei näiden piikkien jälkeen pitäisi olla enää ollenkaan. Kävi sitten hakemassa vielä hormonipolilta toisen lekurin antamaan mielipiteensä. Hänkin ultrasi ja totesi limakalvon olevan vain 4mm, mutta diagnosoi myös adenomyoosin. Adenomyoosi on tila, jossa endometrioosi on kaivautunut kohdun lihakseen... Tämä saattaa olla syynä siihen ettei alkiot ole kiinnittyneet . Toisaaltan lekuri sanoi myös solujeni olevan ilmeisen huonossa kunnossa.

No lopputulos on nyt kuitenkin se, että kaiken pitäisi olla ala-räävelissä kunnossa, vuoto on harmitonta joskin kovin epämiellyttävää. 

Ja lopuksi vielä jotain iloista: Koetulokset olivat tulleet ja ne olivat puhtaat!!!!

Pus.