Takka laulaa heti aamusta.

On meinaan taas aika viileä ja mä en suostu laittaamaan kattolämmitystä päälle!! Maailman turhin lämmitymuoto "kattolämmitys", eikö sille arkkitehdille ja talon rakentajalle tullut missään vaiheessa mieleen, että lämpö nousee ylöspäin... Meikäläinenkin tietää ja nuo aineet ei olleet mun vahvimpia kouluaikoina :). Vaihdettiin vuosi takaperin sitten ilmlämpöpumppuun ja sillä ollaan selvitty hienosti! Kunnes suomen talvi päätti pitää kaksi viikkoa -20 astetta ja silloin loppui teho pumpusta... Tai siis tehoa olis ollut, mutta sulatusvälit tihenivät niin useiksi ettei pumppu kerennyt enää lämmittää. Takka on, mutta sekään ei ole varaava... (olen muutaman kerran manannut rakennuttajan alimpaan, sinne missä ei paistele aurinko vaan joku ihan muu). Meillä on ns. kiertoilmatakka, eli kun takkaa lämmittää se puskee kuumaa ilmaa ritilästä huoneilmaan, mutta viilenee tosi nopeesti. Puilla saa ilmaa lämpimäksi ja sitten pumpulla pistetään se pyörimään :). 

Mitäpäs muuta... Tälle päivälle ei ole paljoakaan suunnitelmia. Jos sitä käväsis vähän J:n kanssa kävelemässä ja sitten laittais saunan tulille, tai ei tuota sähkökiuasta vissiin tulille kannata... Huomenna taidetaan mennä ostoksille. pitäis ostaa muutama paita ja joku villatakki.

Voisiko joku kertoa J:lle, että miehet saa käyttää villapaitoja ja sellaisia lämpimiäkin vaatteita. Varsinkin, kun vaimo tahtoisi nähdä välillä muutakin kuin longsleevejen päällä olevia bändipaitoja ja huppareita... Ne on kivoja välillä, mutta myös joku siisti vaate olis välillä kiva...

Nyt pitää syödä aamupalaa. Mitähän sitä söisi... Jääkaapissa on aikapitkälti pelkkä valo. Eli tänään on ainakin kauppapäivä :). Nyt sanoo maha MUR, eli pakko mennä.

PUS.