Takka loimottaa ja ulkona on taas yksi tämän talven kauneimmista päivistä...

 

Nellie: Kiitokset sanoistasi! Yritetään vielä kovasti uskoa tulevaan, vaikka kehnoltahan tämä näyttää...

Mugi: Pitäiskö ne bileet sisällään hyvää ruokaa ja vielä parempaa juomaa?! Ja tietysti erityissen hyvää seuraa :). Mutta tehän ette vielä ole loppusuoralla, joten odotellaan niiden bileitten kanssa vielä tovi...

Vauvatilaus: Kiitos sinullekin kauniista sanoistasi! Minäkin toivon, että tälle kaikelle saadaan vielä joskus järjellinen loppu.

Turhaan hoidot käynyt: Eli tästä kaikesta voi todella selvitä hengissä eteenpäin, sinä olet se tehnyt!! Kiitos, että jaoit sanasi kanssani! Antaa voimaa jatkaa huomiseen, kun tietää että selvinneitäkin on. Voimia teille ihan kamalasti tämän kaiken keskelle!!

Pulliainen: En mä siitä vahvuudesta tiedä! Tuntuu, että elämä hajoaa viiden minuutin kuluttua ja sitten sitä taas kasaa itsensä. Yritetään saada tällekin blogille jonkinlainen loppu... Tosin se voi viedä pitkän ajan, mutta mä jatkan kirjoittamista kunnes se tulee eteen (siis se loppu)... Mä odottelen hieman malttamattomana sun kuulumisia...!!!

Nuuti: Tervetuloa takaisin... Eipä täällä tosiaan kovin paljon olla eteenpäin päästy, päinvastoin, takapakkia otettu. Eli juonesta pääse oikein hyvin perille... Kipuilu on kyllä suorastaan kettumaisinta tässä kaikessa. Lapsettomuus sattuu sisälle, se sattuu sieluun ja henkeen. Endometrioosikipu on fyysistä. Jos kroppaan sattuu ei pääkään kestä, sen olen huomannut. Kiitokset tsemppauksesta!!

Tytti: Kävin lukaisemassa hieman blogiasi ja tulen ajan kanssa uudestaan. Minulle on ollut kokoajan kovin tärkeää, että olen saanut faktat asioista suoraan. En olisi kestänyt tämän kaiken paskan päälle vielä tyhjiä lupauksia lääkäreiltä. Toki en takoita, että lääkäreiden tai hoitajien pitäisi olla tylyjä!! Kylmää kohtelua saa kummallakin taholla, niin julkisella kuin yksityisellä. Siinä nämä  kaksi tahoa eivät eroa! Tosin tuntuu, että julkisella ne nauttivat siitä enemmän ;) (go Lafka, GO). Paljon voimia teille odotteluun! Aika menee kuitenkin yllättävän nopeasti, vaikka se ei tosiaan siltä tunnu!!

Endotar82: Juu, olen myös kuullut ja vierestä surannut epäonnistuneita radikaalileikkauksia. Tällä hetkellä minulle riittäisi, että vuodot saataisiin loppumaan ja kivut lievenemään. Kun nuo siihen tarkoitetut hormoonit eivät minuun tepsi... Olen valmis kokeilemaan kaikkea! Mitäpä sitä noilla vehkeillä tekee, kun ne kerran ei pelaa. Suosittelen kyllä kokeilemaan Procrenia! Tiedän, että siitä on moni saanut avun. Muista vaan pyytää hormonikorvaushoito rinnalle, jotta säästyt pahimmilta vaihdevuosioireilta!!

Sydänjää: Kiitos paljon!! Ja sinne myös!!!

Eilen alkoi Provera. Vielä ei mitään muutoksia, paitsi että pahoinvointi on helpottanut! Ihana olotila :). Nyt sitten odotellaa, että koska vuoto alkaa. Toivon, että ei tarvitse kovin kauaa odottaa. 12.2 pitäisi lähteä laskureissulle ja ei kiinnostaisi mennä tutustumaan Jyväskylän sairaalatarjontaan...

Tiistain tatuointiaika lähestyy... Odotan jo innolla :). Otin lomappäivän töistä, kun aika on keskellä päivää ja siellä menee kuitenkin useampi tunti.

J meni töihin. Sillä pukkaa uuden työn kanssa niin paljon hallinnollisia hommia, etteti kerkeä viikolla tehdä "työ"juttuja. Käy sitten silloin tällöin lauantaisin tekemässä vähän ylitöitä. Pääsee rouva taas kynttilöitä ostamaan ja tatuointeja ottamaan :). Eilen oli kynttiläkutsut ja tänään on seuraavat... Voi miten kurjaa :).

Pus.