Enhän mä mitään lääkäriä saanut kiinni, kun se lomailee edelleen. Tulee kuulemma vasta ensi viikolla töihin (maanantaina).

Hajosin sitten kuitenkin ihan totaalisesti hoitajalle luurin kautta... Itkusta ei meniannut tulla loppua ja asteli siihen vielä pomokin kesken kaiken. Pistivät pipipään kotiin kasaamaan itseään ja sanoivat, että keskiviikkona saa tulla töihin, jos pää kestää.

Hoitaja pyysy, että luen lausunnosta hänelle (ei ollut saanut sitä vielä käsiinsä). Yritti lohdutella, että ehkä tämä vielä tästä. Ja myönsi heti perään, että aika pahaltahan tuo kyllä kuulostaa. Siinä kyynelten ja rään keskellä en edes tajunnut kysyä näistä menkoista, mutta se selvisi että oikeita lääkkeitä kuitenkin syön... Hoitaja kysyi myös, että onko tämä tilanne kääntynyt näin pahaksi ihan nyt vasta? Sanoin, että sitä minäkin ihmettelen ettei kukaan ole aikaisemmin nähnyt tuota adenomyoosia... Eli onko se tullut ihan muutamassa kuukaudessa vai onko se mennyt ainakin kahdelta lääkäriltä ohi ultran...

Nyt sitten keräilen itseäni tämän ja huomisen. Ensi viikolla katsotaan uudestaan.

Kiitokset: Eksynyt matkustaja, Mafalda, Elli, -n, Endotar82, Mugi, Hellu, Sydänjää, lipitin, Pulliainen, Anonyymi, Suvi, Epäkorrekti kotiäiti, sekä kaikki te jotka ette vielä uskaltaneet jättää viestiä ;).

Viesteistänne huokuu välittäminen ja ymmärrys. Olen erittäin onnellinen ja otettu, että jaksoitte huutaa HEP!! 

Pus.