Päätän hiljaiseloni, VIHDOIN!!

J sai tänään nimen alle uuden työpaikan sopimukseen, joten asiasta voi puhua "julkisesti". Hiljaiseloni on johtunut vain ja ainoastaan tästä syystä. Ne miehet...

Tämä uusi työ on nyt jo päässyt vaikuttamaan meidän elämään. Adoptioinfo, jonka piti olla tämän kuun alussa, jouduttiin perumaan J:n työhaastattelun vuoksi. Uusi infoaika olisi 1.6. mutta (nyt tulee se seuraava pommi), mun leikkaus siirtyi kaksi viikkoa aikaisemmaksi. Leikkaus on 25.5 eli toipumisaika tuohon infoon on aika lyhyt... Nyt vaan pitää toivoa, että olen viikon kuluttua leikkauksesta siinä kunnossa, että pystyn istumaan.

Mä jotenkin pelkään ihan hirveästi ettei taaskaan päästä sinne infoon ja sitten iskee kiukku. Eihän tuolla Pela:ssa varmaan mitään kesällä tapahdu, eli ehkä voidaan sitten odottaa syksyyn... Onhan tässä odoteltu ja  tullaan odottelemaankin.

Kävin tapaamassa toissa viikolla anestesialääkäriä leikkauksen tiimoilta. Tapaaminen oli aika rankka, mutta todella hyvä. Selvitettiin etukäteen mun toiveet leikkauksen jälkeen tapahtuvasta hoidostaa yms. Saan kipupumpun,  joka laitetaan epiduraalina. Se kuulemma nopeuttaa huomattavasti toipumista. Tulossa on pitkä leikkaus ja siitä heräileminenkin vie kuulemma sitten oman aikansa. Anestesialekuri sanoi, että "miehelle voi sitten sanoa ettei pidättele henkeä, että osastolta soitetaan sitten kun leikkaus on ohi". Ilmeisesti avanteen vaara nyt kuitenkin on sitten aika pieni. Kukaan ei ainakaan erikseen ole siitä enää maininnut.

Viikonloppuna kävin moikkaamassa Rva Makkosta. Oli ihana ja rentouttava reissu . Oli niin mukavaa jutskailla sellaisen ihmisen kanssa, joka tietää ja tuntee tasan missä mennään. Käytiin teatterissa katsomassa Viimeinen sikari ja parannettiin maailmaa. 

Maha on kiukutellut muutaman päivän. Juilii taas, mutta onneksi vuoto on pysynyt toistaiseksi poissa. Nyt on menossa toka pillerilaatta putkeen ja vielä kolmas pitäsi vetäistä ennen leikkausta. En millään haluaisi pitää taukoa, mutta jos kipuilu jatkuu on sitten vissiin pakko. Taas kun kipuilu alkoi tuli sellainen olo, että kyllä tässä on oikea päätös tehty!!

Kirjottelen taas lähipäivinä lisää kuulumisia, mutta tässä nämä päälimmäiset.

PUS.