Taas sataa ja aina vaan sataa...

Eilen oli vallan ihana ilma :). Lämmintä ja aurinkoa riitti ihan koko päiväksi, ja minä kuopsuttelin taas pihaa. Hiljaa siitä hyvä tulee, pikkaisen kerrallaan ja pala päivässä. Nyt on kukkapenkki kitketty ja tulppaanit ja narsissit ovat kukkimista vaille, ruohosipuli kasvaa vauhdilla ja kuunliljatkin puskee jo mullasta. Viime viikonloppuna kävin ostamassa hieman tykötarpeita, kuten mustaa koristekatetta, eristekangasta, pieniä koristekiviä yms. Menihän sinne taas sievoinen summa rahaa, mutta haluan laittaa tänä kesänä taas vähän uudeksi tuota pihaa. Seuraavaksi olisi vuorossa mukulakivien osto, jotta saadaan omppupuun ja maarjapuskien ympärille siistit koristekate-peitteet. Eilen raavin vanhat katteet pois ja siistin ympäriltä jo valmiiksi...

Wappu oli ja meni, eikä siinä tänääkään vuonna ollut niin mitään ihmeellistä. Tavastialla käytiin Mokomaa katsomassa ja kuuntelemassa ja oli kyllä erinomaisen hyvä keikka!! Jos yhtään omaa musiikkimakua lähenntelee tuo orkesteri, niin sydämestäni suosittelen ihan live aktia mennä katsastamaan.

Leikkaus lähenee. Ja maha aloittaa tietenkin kettuilunsa juuri nyt :(. Johan tässä ehdittiinkin olla, mitä, vissin melkein kaksi kuukautta kunnossa... Kolmas pillerilaatta putkeen menossa ja nyt pukkaa tuhrua ja maha turpoilee. Sisulla ja kiukulla aion vetää vielä kolme viikkoa!! KERPELES!!

Sain ensi viikolle  peruutusajan tatskan väritykseen. Soitin jo hospitaaliinkin, että onko mitään estettä hakattavaksi menolle. Hoitaja sanoi, että jos kuva paranee kahdessa viikossa niin, että pystyy selällään makaamaan niin hän ei keksi mitään estettä. Lisäsi vielä, että epiduraalikipupumpun letku kyllä teipataan selkään, että jos se pilaa kuvan niin sitten on este. Kahdessa viikossa kuva paranee oikein hyvin ja tuskinpa ne siellä sairalassakaan maalarin- tai jeesus-teippiä käytää... Eli väritettäväksi menen siis tiistaina.

Olen reippaillut :). Myin mopon pois ja olen nyt huristellut pyörällä töihin. Matkaa on n.4km per suunta eli ei mitenkään kamalasti, mutta piristää silti mieltä hieman reippailla. Tänäänkin pyöräilin kotiin tuossa julmetussa sateessa, joka yritti piiskata naamanahkani verille... No ei nyt  sentään... Sanoin J:lle, että mun pitää saada sellainen vettä kestävä pyöräilypuku, vaikka Haltin. J tuumasi, että ostaa heti, kun mun työmatka on vähintään 10km suunta... Musta aika epistä :/. Toisaalta ei nyt niinkään...

RvaMakkonen: Mä niin kovin toivon, että sun olo alkaa helpottaa (kaiken suhteen). Ja voit uskoa, että vaimo on ylpeä ;).

Mammis: Kiitokset toivotuksista! Ei tämä tästä enää huonommaksikaan voi mennä (paljoa)...

Panda: Täytyy tosiaan sanoa, että vetaistuki on ollut ihan henkireikä. Rva Makkosesta on ollut suuri tuki (vaikkaakaan en haluaisi, että he ovat tässä samassa jamassa). Endometrioosiyhdityksen vertaistukitoiminnasta olen taas saanut tukea sairauden kanssa elämiseen... Rutistus teille kaikille!!!!! Ja J:lle viety onnittelut :

Henzu: PUS!! Ja onnittelut viety J:lle :)

Endotar: Totta on, että ilman vertaistukea tämä kaikki olisi ollut suunnattomasti lamauttavampaa!

Helena: Hienoa, että sinun tilanteesi on rauhoittunut!! Tiedän, että toisilla tuo "pillerikuuri" tehoaa, itselläni se ei vaan toimi. Pitää kyllä kivut ja vuodon muutamann kuukauden poissa, mutta sitten se taas alkaa. Mutta on loistavaa, että toisilla se toimii ja jopa kuivattaa endoa.

Kovasti jännitän, että koska Hellu jakaantuu ;)

Vielä ei leikkaus ahdista (kovin paljoa). Lähinnä pohdin sitä kuntoutumista ja adoptio-infoon kykenemistä... Pidelkäähän mulle peukkuja sitten toukokuun lopulla :).

Nyt toivotan sinulle ihanaa viikonloppua ja lämmintä ensi viikkoa :)

PUS.