Eilen oli 5. hääpäivä . tosin sitä ei vietetty sillätavalla, kuin olin suunnitellut. Aikaisemmin olin suunnitellut, että voisimme lähteä vaikka kylpylään tms. En ole koskaan käynyt, sillä aikaisemmat ongelmat vuotohäiriöiden kanssa ovat tuollaiset luksukset minulta evänneet. Olinpa suunnitellut, että leikkauksen jälkeen ei vuotoja ole ja voin aloittaa normaalin elämän. toisin oli joku muu suunnitellut, PRKL!!

Hääpäivän kunniaksi sain uuden kahvinkeittimen, Moccamasterin. Sain ihan itse valita ja olla mukana ostamassa . Meillä tuo J ei ole lahjojen ostaja... Olin kyllä jo moneen kertaan maininnut, että haluaisin kolmannen sormuksen kihla- ja vihkisormuksen rinnalle. Eipä tuo sitä muistanut, mutta Moccamasterikin kelpasi. J:lle ostin Fred Perryn kauluspaidan, kun vihdoin ja viimein löysin sellaisen.

Nyt olen sitten viikonlopun festarileskenä. J lähti JurassicRockiin. Ollaan oltu siellä viimeiset kaksi kertaa, mutta tänä vuonna se jäi minulta väliin. En jaksanut lähteä katsomaan jurrisia Jurailijoita. Ensi kesänä sitten!!

Kävin lohduttamassa itseäni Kodin Ykkösessä. Päätin, että uusi hieno Moccamasterini vaatii vierelleen uuden hienon vedenkeittimen. Nyt on kuulkaa niin hieno setti työpöydällä, että oikein sokaisee .

Googlettelin aamulla sytostaattien vaikutusta hikoiluun ja sain vahvistuksen sille, että suurin osa tästä hikoilusta johtuu luultavasti myrkyistä... Kiitos ja kumarrus tästä tiedosta!!! On siis toiveita, että vaihdevuosioireisiin määrätty lääke pitää hikoilun kurissa hoitojen jälkeen...

Ensi viikolla on sitten se ratkaiseva lääkäri ja vaarin uurnan lasku. Huomenna on ihanaisen ystävän lapsukaisen 3v. synttärit. On taas jotain ohjelmaa... Päivät jotenkin ahdistaa, jos ei ole tekemistä. Nyt kun siis on taas siinä kunnossa, että jaksaa tehdä asioita.

Avanne paskiainen ei tykkää näistä helteistä. Pohjalappu ei meinaa pysyä millään kiinni ja joutuu vaihtamaan muutaman päivän välein. Ja nahka ei taas pidä siitä juurikaan. Onneksi ei vielä ole ihottumaa tms.

Nyt änkeän naapuriin kahville (sielläkin on Moccamaster, joten saa hyvää kahvia).

Pus.