Paitsi, että mun lääkäri ei ole läski vaan näyttää ihan Merja Larivaaralta ja on ihana!!!

Eilen siis kävin Naikkarilla lääkärintarkastuksessa ja verikokeissa. Tarkastuksessa ei mitään ihmeitä löytynyt, teki sisätutkumuksen ja totesi kaiken olevan ok. Paitsi, että limakalvot on ihan tosi ohuet ja sainkin lääkettä siihen. Vagifem tai joku sellainen, laitetaan kaksi kertaa viikossa alarääveliin ja pitäsi helpottaa. Sisältää siis estrogeenia, mutta ei kuulemma ruoki syöpää. Hieno homma :).

Verikokeiden tulokset sain vasta tänään. Hemoglobiini 118 eli ihan ok, valkosolut vähän koholla (johtuu Neulastasta), Ca-125 oli 45 ja muut arvot oli ok. Lääkäri otti myös emättimen takaa sellaisen nestenäytteen, mutta sen tuloksia ei vielä ollut tullut.

Näillä tiedoilla seuraava hoito, joka siis alkaa maanantaina, on VIIMEINEN!!! JEEE!! Muutaman viikon päästä otetaan TT-kuvat joiden perusteella tehdään sitten lopullinen päätös, sekä aletaan suunnittelemaan avanteen sulkua :) :)

Happy Happy Joy Joy!!!

En mä kyllä osaa vielä iloita, ene ennenkuin lopullinen päätös hoitojen suhteen tulee. Parin viikon päästä ollaan ehkä taas viisaampia... Mutta nyt yritän elää sillä mielellä, että maanantaina alkaa elämäni viimeinen sytostaattihoito. Hyi kun mulle tulee pahaolo jo pelkästä ajatuksesta...

Seuranta on sitten kolmen kuukauden välein, ekat kolme vuotta. Eli elämä varmaan jaksottuu aikalailla kolmen kuukauden sykleihin...

Hellu: Ihan varmasti hikoilu johtuu tästä ilmastakin, mutta kyllä noi hoidot varmaan on suurin syypää... Itse olet Ihana :).

Riikka T.: Kiitos!!

Helena: Mun mielestä kahvi maistuu jotenkin raikkaammalle Mocciksesta. En mä tiedä, mutta hienompi se on kuin meidän vanha keitin :).

Sydänjää: Tiedätkö, että kaikilla meillä on omat murheemme ja ne ovat isoja juuri sinulle!! Kyllä mullakin on niitä vaikeita hetkiä, enkä mäkään aina jaksa olla vahva... Välillä kiukuttaa ja lapsettaa niin maan penteleesti. Sitten se taas menee ohi ja on pakko skarpata, että voi katsoa eteenpäin.

Chica: Rankan taipaleen olet sinäkin joutunut käymään! Voimia teille omalla tiellänne, joka sekin on vaikea ja raskas... Onneksi iho alkaa taas olla parempi, mutta kiitos tuosta vinkistä!!

Mugi: Raskaan taipaleen jälkeen olette joutuneet tekin tekemään rankan päätöksen... Voimia teille molemmille tähän hetkeen!!! Niinkuin jo juteltiin tuolla toisella puolella, mä olen aina valmis kuuntelemaan!! Tässähän tarvotaan vähän niinkuin samassa suossa... Ja Yv-kylventä kuulostaa hauskalta ;).

Johanna: Mä Moccistelen ihan fiilareissa :). On kyllä munkin mielestä parempaa kahvia, kuin normikeittimellä. Flamingoon olen haikaillut ja sinne varmasti mennäänkin. J:n kanssa kuitenkin haluan vaikka Naanataliin ja ihan yöksi. Flamingo on niin lähellä kotia, ettei kehtaa yöksi mennä :)

Henzu: Kiitos ystävä taas sanoistasi :)

Maria: Voimia teillekin kivikkoiselle tielle!! On se kumma miksi tämä asia, jonka pitäisi olla maailman luonnollisin, pitää olla meille joillekin niin helvetin vaikeata. Ihanaa kuulla, että olet saanut jotain irti näistä kirjoituksistani. Tervetuloa vierailemaan jatkossakin :)

Eilen käytiin kälyn kanssa Porvoossa. Lähdettiin lääkärin jälkeen ja oli kyllä ihana reissu. Sai hieman ajatuksia pois tästä kaikesta. Kierreltiin ja ihmeteltiin pikku kaduilla. Löysin itselleni toppaliivin, olen sellaista etsinyt jo kaksi syksyä. Ostin myös uuden mustan Nanson Paulakukka tunikan, mustan. Pääsee kaappiin lilan ja vihreän samanlaisen seuraksi :). 

Tänään oli Mofin uurnan lasku. On nyt kunnialla saatettu sekin asia  loppuun. Äiti oli tilannut kauniin pienen kukkakranssin, joka laitettiin uurnahaudan päälle.

Huomenna taitaa olla siivouspäivä ja sitten onkin viikonloppu. J lähtee sunnuntaina viikoksi työmatkalle... Onpas taas hyvä ajoitus, kun rouva makaa ensin sairaalassa ja on sitten pahoinvoivana kotona. Eipähän tarvitse olla kuuntelemassa mun  voivottelua ;). No äiti saapuu pelastavana enkelinä auttamaan mua ainakin keskiviikkona.

Nyt kuitenkin nautitaan päivistä ennen VIIMEISTÄ hoitoa :) :)

PUS.