No niin... Mistäs sitä sitten aloittaisi.

Viime keskiviikkona pääsin siis tivon mukaan viimeisestä hoidosta kotiin. J oli koko viikon koulutuksessa muilla mailla, joten ihana äitini lupautui kesälomaltaan minulle seuraksi. Äiti oli ke-to välisen yön meillä yökylässä. Ja koska siis vierashuone ei ole vielä valmis (siitä tuonnempana), jouduin majoittamaan hänet olohuoneen sohvalle... Hieman noloa, mutta äiti vakuutti, että sohvalla oli hyvä nukkua .

Torstaina käytiin sopimassa välittäjän kanssa vaarin talon myyntiinlaitosta. Kunhan saadaan talo tyhjäksi, niin tilukset ovat vapaata riistaa... Jos kiinnostaa, niin huutakaahan HEP :). Kyseessä on siis n.130 neliöinen alkuperäisessä kunnossa oleva omakotitalo, yhdessä tasossa. Valtava olohuone (josta saisi upean aikuisten makkarin), kaksi pientä makuhuonetta, keittiö, 2xwc, sauna ja takkahuone. Alakerrassa on iso autotalli ja kaksi varastohuonetta + pannuhuone. Tontti on reilut 2000 neliötä ja tontilla on vielä 200 neliötä rakennusoikeutta. Tilukset sijaitsevat Tuusulassa... Tänään kävi Fida katsomassa huonekaluja, eivätpä nuo kelpuuttaneet juuri mitään... Soitto siis kierrätyskeskukseen ja ensi viikolla tulee siirtolava, jonne sitten loput tavarat kipataan.

No nyt sitten siihen remonttiin. Eli kohdehan on meidän ylimääräinen huone, siitä tehdään nyt vieras/oleskeluhuone. Nyt se toimii romuvarastona, jonne on pirun helppo vaan heittää kamat. Iso MultiPlan kirjahylly lähtee J:n mummon uuteen vuokra asuntoon. Tilalle tulee KodinYkkösestä kaksi kappaletta tikapuukirjahyllyjä. Sitten hieman maalausta ja uusi rautasänky, joka on levitettävä, pääsee palvelemaan vieraita. Vielä pitäisi löytää kaksi kivan näköistä seinähyllyä, ei Ikean... Kirjahyllystä päästään eroon loppuviikosta, joten kohta alkaa huonekin valmistua .

Rva.M: Niin siis kirvestähän ei kaivoon olla vielä heitetty, mutta epäusko adoption onnistumiseen on hieman nollissa... Tuskinpa ne PeLa:ssa alkavat edes tekemään kotiselvitystä, ennekuin mulla on puhtaat paperit syövän osalta. Laskeeko Pela puhtaiksi papereiksi sen, että lääkäri Naikkarilta sanoo ettei syöpää enää ole, vai tarvitaanko puhtaisiin papereihin viiden vuoden seuranta... Jos tarvitaan seuranta, niin se olikin sitten siinä. Me ollaan seurannan loputtua 38v. ja sitten siihen päälle se n. viiden vuoden adoptiorumba, nej tack.

Tässä päällimmäisiä ajatuksia ja lisää seuraa...

PUS.