Sateinen sunnuntaiaamu eikä ollut edes kovin pahaolo...

Se olisi sitten viimeinen hoito takana päin :). Toki kahden viikon päästä on TT-kuvat, mitkä ratkaisevat jatkon. Jos kuvat on puhtaat, niin hoidot oli sitten siinä. Sitten enää odotellaan avanteen sulkua, joka sekin (toivottavasti) saadaan hoiddettua vielä lokakuun aikana.

Viimeinen hoito oli taas aika rankka. Huono olo alkoi jo heti maanantaina ja ruokaa en saanut alas oikein millään... Siitähän sitten seurasi huonovointisuus... Jippikai jee!! Ihan selkeesti tuo pahaolo on psykosomaattista. Tällä hetkellä pelkkä ajatuskin sairaalasta saa minut huonovointiseksi. Hedelmä Pilttejä en voi kuvitellakaan laittavani enää suuhun...

Nyt olen torstaista asti puuhastellut jotain pientä melkein kokoajan. Olo pysyy parempana, kun ei jää pohtimaan oloaan...

J oli toisaan koko viikon koulutuksessa Baltiassa ja tuli perjantaina. Paineli vielä perjantain päätteeksi Virginiin katsomaan Mokomaa. Oli ollut hyvä keikka. Harmittaa ihan vietävästi, etten ole vielä keikka kunnossa.

Eilen käytiin ostamassa vieras/oleskeluhuoneeseen uusi "kirjahylly". Ostettiin sellaiset tikapuut ja niiden väliin tulee lipasto. Toiselle seinälle tulee aikaisemmin ostamani levitettävä rautasänky. Vähänkö en malta odottaa, että uusi huone valmistuu :).

Suuret kiitokset kaikille tsempityksistä ja onnitteluista ;). Mugi, Johanna, Nellie, Endotar, Hellu, Rva.Makkonen, Annika ja Kiizu.

Kiizu: Endo on pirullinen tauti!! Se aiheuttaa sellaista kipua, jota vain toinen endo potilas voi ymmärtää. Kaikillahan kivut eivät ole niin pahat, mutta kyllä pienikin endokipu voi tuntua suurelta. Jos haluat joskus kysellä jotain sairauteen liittyen, niin olen enemmän kuin valmis kertomaan lisää :).

Johanna: Kiitos :).

Ensi viikolla saa vielä lepäillä, mutta sitten onkin yhtä juoksua koko seuraava viikko. On TT-kuvaus, adoptio-info, psykan sairaanhoitajan tapaaminen, vaarin talon lopputyhjennys... Kaikkea mahdollista.

Nyt taidan keittää kupin teetä ja ottaa kaneli ässän :).

PUS.