Mulla lähtee varmaan jalat irti persiistä... On meinaan pikkasen kipeät pohkeet ja kankut...

Ollaan oltu isän kanssa tyhjentämässä sitä vaarin taloa ja nyt se on kuulkaa tyhjä. Kaksi puolitoista roskalavallista tavaraa. Tai oikeammin roskaa... Sitä siellä meinaan riitti. Toki joukossa oli helmiä, jotka pelastettiin ja pääsivät koristamaan kotejamme. Kuten tuo edellisen postauksen ekassa kuvassa näkyvä lipasto . Tänään mennään vielä lakaisemaan autotallin ja varastojen lattioita ja sitten se olis valmis. On siinä kuulkaa ollut hommaa... Että jos mä joskus sanon ne kuuluisat "Tätä voi tarvita vielä joskus"-sanat, niin saa lyödä ja lujaa. Siellä meinaan oli viimeisen kolmennenkymmenen vuoden ajalta säästetty kaikki mitä voi "joskus vielä tarvita".

Eilen tuli postissa tilaamani Block-lamppu, joka viimeistelee vierashuoneen . Nyt se on sitten valmis!! Yllättävän kivutonta ja nopeaa... Laitan tosiaan kuvan jossain välissä. Kälylle tiedoksi, että huone odottaa jo. Ja niistä ilta-aktiviteeteista voidaan keskustella .

Mähän en ole todellakaan mikään tietokoneihminen ja olen täysin riippuvainen J:n avusta sillä saralla. Nyt kun viimein opin lisäämään kuvia tänne niin laitan niitä teille lisää ja jatkossakin. Elekää hermostuko, tästä ei silti tule "kuvablogia".

Oikein hyvää päivää sinulle!! Syysmysrkyjä odotellessa...

PUS.