Sellainen oli eilen .

Kirppikseltä tuli tehtyä niin paljon löytöjä, että oikein itseäkin hävetti. Löysin takin (ihan kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi, mutta tämä oli hieman edeltäjiään paksumpi ja maksoi huikeat neljä euroa), villatakkeja kolme kappaletta, yhden paidan, megaison maatuskahuivin, kirkkaan keltaisen ja tumman vihreän 70-luvun mekon ja farkkutakin.

J:n pikkusisko, eli Käly, oli kylässä viikonlopun. Lähdettiin sitten sunnuntaipäivän ratoksi, kirppiksen jälkeen, Kauneus ja Terveys-messuille. Ensimmäinen koju johon osuttiin olikin sitten Tempur-esittely. Olen jo pidempään pohtinut tuota Tempur tyynyä, mutta kun on vaan niin pirun suolaisen hintainen. No päätin sitten kysellä hieman ominaisuuksia ja hintoja... Ja niinhän siinä kävi, että päädyin ostamaan itselleni tyynyn. Olisin valinnut "klassikko" Tempurin, mutta esittelijä kovasti mainosti uutta Ombracio tyynyä. Tyyny on erityisesti muotoiltu vatsallaan ja kyljellään nukkujille. Oli kyllä aika hintava, mutta nukuin kuulkaa viime yönä paremmin kuin PIIIIITKÄÄN aikaan. Oliko tyynyn ansiota? En osaa sanoa, mutta hyvä sillä oli nukkua! Voin suositella hankintaa harkitseville .

Mitään muuta messuilta ei sitten sattunutkaan mukaan... Oli aika laimeat messut ja ihan liikaa oli niitä "krääsän myyjiä". Edellisellä kerralla näille ihmeparantajille oli oma osastonsa, mutta nyt olivat siellä muiden joukossa. Se hieman häiritsi... Joku niistä varmaan saa jotain irti, mutta minun aurojani ei tarvitse tutkia... Muoti osasto oli viimevuotista pienempi .

Lauantaina käytiin pyörähtämässä Leppävaaran maalaismarkkinoilla ja sieltä löytyi Sanna teratooma.vuodatus.net ja Elvari-korut .  Ostinpa itselleni korun ja se on HIENO!! Kiitokset vaan Sannalle!! Toivottavasti et jäätynyt pystyyn...

Se olisi kymmenen päivää leikkaukseen!! Oooohh, vähänkö en jaksaisi odottaa...

PUS.