Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut varmaan enemmän kuin aikaisempana 32 vuotena.

Lapsettomuushoitojen päättyminen, radikaalileikkaus ja syöpä. Mullistuksia on ollut enemmän kuin monella koko elämänsä aikana, mutta edelleen ollaan hengissä. Ihme kyllä... Välillä on meinannut usko loppua kesken, mutta aina se sisu on nostanut päätään uudestaan.

Tänään tuli täyteen 33 vuotta ja toivon sydämestäni, että ainakin toiset samanmoiset on vielä edessä.

On ollut ihana päivä . Aamulla minulle kannettiin sänkyyn upouusi Hp:n miniläppäri, se on IHANA!! Vanha alkoikin jo oikuttelemaan ihan kunnolla. Äitiltä ja iskältä sain Iittalan Essence punaviinilaseja (kauan himoitut), Ihanaiselta ystävältäni ja kummipoikamme perheeltä sain kauniit turkoosin väriset keraamiset kulhot. Ne on alunperin suunniteltu shushin kastikekulhoiksi, mutta keksimme niille jokapäiväisemmän käytön tuikkukuppeina . Sain myös loistavan inspiraatiokirjan, Kök och Badrum. Ideoita kylppäriremppaan ja niitä löysinkin jo muutaman heti ensi silmäyksellä.

Huomenna on taas Endometrioosi vertaistukiryhmän tapaaminen. Toivottavasti tällä kertaa saadaan mukaan muitakin kuin vain minä ja ryhmän vetäjä... Vaikka oli meillä viimeksi ihan mukavaa kahdestaankin höpötellessä .

PUS.