Nyt on mennyt melkein kaksi viikkoa ohutsuoliavanteen sulusta.

Tämä raportti sisältää nyt sitten eritteitä ja niiden koostumuksia (toisaalta niinhän ne vauvablogitkin tekee... ). Eli VAROITUS jo etukäteen!!!

Tarvike on kiinteytynyt jo täysin. Sen se teki jo viimeviikolla, eli aikapian leikkauksen jälkeen. Aluksi vessassa sai ravata vartin välein, joskus useamminkin. Pikkuhiljaa on ravausväli pidentynyt, mutta edelleen tulee hetkiä että joutuu juoksemaan useamman kerran peräkkäin. Sitten saattaa olla tuntikin ettei tarvitse käydä.

Pidätyskyky alkaa palailla ja enää ei tarvitse juosta ensimmäisestä tuntemuksesta vessaan. Tosin tähän saattaa myös vaikuttaa se, että tavara ei ole enää juoksevaa. Lääkärihän kyllä varoitteli, että yht' äkkiä saattaa tulla sitten takapakkia ja vatsa mennä taas löysäksi, mutta toivon ettei näin käy.

Yöt menee vessassa rampatessa. En tiedä johtuuko se siitä, että kroppa rentoutuu vai mistä. Saatan ravata vessassa neljään viiteen asti aamulla ja sitten vasta pystyn nukkumaan. Viimeyönä nukuin 23-01 ja sitten 06-10. Eli töihin ei kyllä ole asiaa ennenkuin yöt rauhoittuu.

Vielä pariviikkoa pitää pysytellä erossa salaateista ja pähkinöistä ja sitten aukeaa taivas . Saas nähdä mitä suoli siihen sanoo...

Hanuri on ruvella, aika kirjaimellisesti. Sinkkisalvaa ja Bebanthenia vuoronperään... Apteekkiin yritän jossain välissä, jos sieltä löytyisi jotain helpotusta asiaan...

Tällainen raportti tänään...

PUS.