Tänä jouluna aion toteuttaa sen, mitä olen jo monta vuotta haaveillut.

Nimittäin meidän ihan oma joulukortti, ihan meidän kuvalla... Joka vuosi tähän aikaan lapsettomien keskuudessa aletaan jo kauhulla odottamaan niitä luukusta tipahtelevia, punaposkisia palleroita siinä kortin kannessa. Mauttomia ja joskus (harvoin) tyylillä otettuja kuvia heidän ihanista pienokaisistaan. Tuskin kukaan mitään pahaa niillä tarkoittaa, mutta minä en yksinkertaisesti tee niillä kuvilla yhtään mitään. Minne minä laitan esille sen Pirkosta ja Petteristä viime kesänä Joulupukinmaassa otetun kuvan, jossa niillä on ne tosi hauskat poronsarvitonttumyssyt päässä? En yhtään minnekkään...

Ei, älkää käsittäkö väärin!! Minusta on todella mukavaa saada ystävien lapsista kuvia. Kunhan ne ovat sellaisia, että ne voi laittaa valokuva-albumiin, muistoksi.

Lähettäkää mielummin ympäri vuoden ihania kuvia lapsista, mutta laittakaa jouluna se tavallinen pukki tai poro-kortti. Joulu on nähkääs muutenkin ihan tarpeeksi vaikea juhla, vaikka siitä yrittäisi tehdä kuinka lämpimän ja hauskan.

Tänä vuonna me teemme siis vastaiskun. Emme ota "pylly pystyssä, karhuntaljalla, takkatulen loisteessa"-kuvaa, vaan ihan kuvan meistä. Onko siinä tonttulakkia? En vielä tiedä, mutta siinä olemme ME. Meidän PERHE!!

Vielä kun saisi sen kuvan otettua..........

PUS.