Mitenkäs pyhät meni?

Täällä vietettiin taas kerran menevä Joulu, vierailuiden osalta. Aattona oltiin J:n porukoiden ja sukulaisten kanssa ja Joulupäivänä taas minun vanhempieni ja vara-vanhempien kanssa. Kumpikin päivä oli oikein mukava ja lämminhenkinen, mutta kyllä mä toisaalta kaipaisin sitä omaakin kotia Jouluna. On ihanaa viettää Joulua rakkaiden kanssa, mutta olisi myös ihanaa viettää sitä vain rakkaimman kanssa. Tässä on nyt vuosi aikaa sumplata seuraavaa Joulua... Ehkäpä ensi Jouluksi keksin jotain .

Mitäs pukki toi?

Täällä oltiin taas oltu aika kilttejä . Saatiin yhteiseksi lahjaksi uusi Ipodille sopiva kelloradio makkariin. Mulle on tullut kamala ahdistus puhelimen herätyskellosta, kun puhelin on muutaman kerran mennyt yöllä pimeäksi. Nyt on sitten "varma"herätys. Ja saatiin myös mu vanhemmilta hieman rahaa kylppärin kalustamiseen. Mulle pukki toi sellaisen Korupuun. Siis puu, johon saa korut riippumaan ja alla on reunallinen astia sormuksille ja korviksille. Sitten sain kankaisen sipulipussin, joka pääsi jo keittötä kaunistamaan. Sain myös samaan sarjaan kuuluvan rahapussukan. Sen ripustin pikkuvessaan, jos siihen vaikka ilmeistyisi tippiseteleitä . Sitten sain J:ltä lahjakortin laskettelukypärää varten ja neljä leffalippua. Tavoitteena on päästä katsomaan uusin Narnia mahdollisimman pian.

Sain myös anopilta kudotut lapaset ja ranteenlämmittimet.

Ruoka oli taas kerran hyvää ja sitä oli riittävästi.

Eilen käytiin kiertämässä alennusmyynneissä ja kyllähän sieltä kaikkea pientä löytyi. Ostin sen kypärän ja muutaman paidan. Uudet tissiliivit, kun kaikki vanhat on aika pinkeitä (juu, ei ole vielä kilot tippuneet). 

Mitäs Uutena Vuotena?

Ei vielä suunnitelmaa... Vieraita saadaan torstaina, kun Kälyn miesystävä tulee vierailulle . J on jo luvannut pitää ristikuulustelun. Jotain illanviettoa sitten ja varmaan aika fiilispohjalta oleilua. Lauantaina olisi tarkoitus mennä Bäkkäriin kuuntelemaan rokkia.

Ja sitten se oliskin TÖIHIN meno, KÄÄÄÄÄK. Maanantaina se alkaa... Ihanaa, mutta silti aivan kamalaa.

Eilen mahakin hieman temppuili... Juili sillälailla omitusesti. Mutta se oli varmaan noita jouluruokien temppuja (muuhun en suostu). 19.1. on ensimmäinen kontrolli.

Nyt taidan laittaa pyykit kuivumaan, että saa tämänkin päivän käyntiin.

PUS.