Juuri kun pääsin iloitsemaan ,että suoli on ollut jo pitkään hyvinkin rauhallinen...

No eilisestä asti on taas saanut ravata vessassa. Onneksi yö meni kuitenkin ihan ok, sai vähän kurottua univelkaakin kiinni. Vatsa on muutenkin hieman kipuillut muutamana päivänä, mutta se saattaa olla ihan vaan ilmaa.

Avanteen haava on parantunut oikein hyvin. Siitä en muistaakseni ole maininnutkaan aikaisemmin. Haava parani ihan muutamassa viikossa, mutta tikkien narut ei meinanneet millään irrota... Haava oli ommeltu sisältäpäin ja narunpäät jäivät vatsanpeitteiden päälle. Nyt mulla on sellainen kauhean näppärä kuoppa tossa arven kohdalla... Näyttää kuin mahasta olisi leikattu pala pois .

19. päivä on sitten se ensimmäinen kontrolli. Vielä ei jännitä, mutta eiköhän sekin vielä hiivi kuvioihin. Soitin jo polille, kun mulle ei oltu määrätty mitään verikokeita etukäteen. Sanoivat, että lääkäri sitten määrää... Miksi ihmeessä niitä ei voi määrätä etukäteen, kun nyt aika varmasti sellaiseen pitää mennä. Olisi sitten ollut tulokset suoraan käynnillä kerrottavana. Nyt joutuu taas odottelemaan viikon verran tuloksia 

Nytpä lähden mä hammaskirurgin tapaamiseen... Iiiiks!!! 

PUS.