Lauantaina kävin Kälyn ja muutaman ystävän kanssa Luonnon Kaunis-messuilla Finlandia talossa.

Messut olivat ihanan intiimit ja pienet, verrattuna niihin Messarin kahdeksan aiheen kimppamessuihin. Näytteilleasettajia oli ehkä parisenkymmentä ja tuotteita oli juotavista ekodrinkeistä kosmetiikkaan. Tila oli ehkä hivenen liian pieni, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi...

Itseäni näillä ensimmäisillä messuilla kiinnosti eniten kasvojenhoitotuotteet. Kärsin poskien punaisuudesta, joten halusin hoitotuotteita joilla olisi rauhoittava vaikutus. No tuotteitahan löytyi aivan pilvinpimein... Oli kotimaista ja ulkolaista, hyvälle tuoksuvia ja pahalle haisevia, kalliita ja hieman huokempihintaisiakin. Plussaa oli se, että melkein kaikilla oli hyvät messutarjoukset.

Itse en ole vielä kovinkaan paljoa perehtynyt tähän luonnonkosmetiikka aiheeseen, mutta se minua kyllä kovasti kiinnostaa. Niinpä kiertelin ja ihastelin tuota purnukkataivasta haltioituneena.

Mukaan lähti muutamia kokeiluun halunneita yksilöitä...

Nuo Dr. Hauschka:n tuotteet olivat sellaisia joihin olinkin suunnitellut tututustuvani... Ostin siis Herkän ihon kasvonaamion, jota voi käyttää rasvan omaisesti tai sitten naamiona muutaman kerran viikossa. Tuo metallinen on matkapakkaus, joka sisältää pienet purkit puhdistuemulsiota, puhdistusvoidetta, kasvovettä ja kolme eri rasvaa. Ruusuvoide, jota minun pitäisi punoitukseen käyttää, on liian voimakastuoksuista minulle... Täytyy siis kokeilla muita Hauschkan voiteita... Sitten tuossa on Acorellen ihoa rauhoittava suihke ihokarvojen poiston jälkeen laitettavaksi. Pieni purkki Karitevoita ja Ole Hyvä-tuoteperheen mango-sitruuna perusvoide, jonka ostin käsirasvaksi.

Ihania purtiloita ja ihania tuoksuja . Tästä lähtee minun tutustumiseni luonnonkosmetiikkaan...

Pus.