Nyt on kuulkaas ikkunat ja terassi pesty.

Remonttimiesten jättämä harmaa pa*ka kerros kuorittu terassilta ja ikkunoistakin näkee taas ulos. Perjantaina otettiin ja pestiin terassikalusteet ja korkattiin grillikausi Kälyn ja ystäväpariskunnan kera. Lauantaina käytiin Kälyn kanssa Plantagenissa hakemassa muutama Helmilija, Narsissi ja Orvokki, että saatiin väriä terassille ja etuportaille... Nyt kun vielä nuo muutamat pienet lumikasat sulaisivat ja maa kuivuisi, niin pääsisi haravoimaan ja ehostamaan perennapenkkiä.

Etupihan istutukset täytyy varmaan tänä kesänä laittaa uusiksi (tai siis mun mielestä pitää). Edelliset asukkaat on istuttaneet siihen jotain havukasveja, Tuijan mä niistä tunnistan . Haluisin siihen jotain vihreää ja kukkivaa ja paikka on vielä varjoisa. Tutkiskelin vaihtoehtoja ja Alppiruusut olisivat kyllä mieleisiä.

IIso urakkahan tuossa olisi, kun pitäisi poistaa vanha kuorikate ja suojakangas. Kaivaa vanhat kasvit ylös, siirtää muutaman paikkaa ja lisätä multaa. Uusi suojakangas, istutus ja uudet katteet. Olisi kyllä sitten varmasti tuhat kertaa siistimpi kuin nyt. Taidan alkaa pehmittämään J:tä . Perennapenkin reunukset pitää myös uusia ja keksiä millä hitolla penkki reunataan. Nyt siinä on läpimätä puureunus ja sellaista en enää halua. Kivireunus olisi kiva, mutta ei taida taidot riittää... Täytyy tutkiskella lisää vaihtoehtoja.

Mukavaa kun on jotain muuta ajateltavaa kuin tuo keskiviikon kontrolli. Ottavat musta muuten samalla uudet kilppariarvot. Päälääkäri määräsi, kun kerroin olleeni tooosi väsynyt pidemmän aikaa, vaikka syön ravintolisiä. Tarkistetaan nyt sitten nekin.

Vatsatuntemukset saa mut kokoajan varpailleen. Heti kun vääntää jostain, niin tuntosarvet nousee pystyyn. Sitten muistan, että olen vetänyt tässä kaksi päivää grillattua paprikaa ja sipulia, jotka ei tosiaan ole sieltä vatsaa hellivimmästä päästä.

Jaahas, vieraita, palaan.

PUS.