Tänä viikonloppuna ollaan nautittu uudesta kylppäristä täysin rinnoin .

Kumpanakin vapaapäivän aamuna ollaan lörvätty sängyssä puolille päivin, aamupalan ja telkkarin kera. Ei mitään sen kummempia suunnitelmia ollut koko viikonlopulle ja kyllä olikin ihanan rauhallista.

S ystävä lapsineen ja miehineen kävi kyläilemässä perjantai-iltana ja lauantai-iltana kävi muutama äijä saunomassa ja katsomassa Heleniuksen matsia. Nautittiin ihanista vieraista ja ihanasta vapaasta!

Ja ihan isolla ja hyvällä omallatunnolla sanon, että nautin ajatuksesta, että meidän aamut voi alkaa tällätavalla . Vaikka lapsettomuuden käsitteleminen terapeutin kera alkaa vasta syksyllä, niin jokapäivä asia tuntuu hieman helpommalta. Voi olla, että kaikki sitten iskee naamalle, kun terapia alkaa... Mutta ei mietitä sitä nyt.

Ja sitten otsikkoon. Mä ehdotin tänään J:lle, että otettaisiinko kilppari?! Minähän en siis voi ottaa mitään karvaista elävää, vaikka kovasti haluaisin. Kaloja en halua ja käärme on hieman liian vaativa tuon liharavinnon takia . Maakilpikonnakin on vaativa, mutta kasvisravinnolla elävä.

Nelivarvaskilpikonnavauva

J ei tyrmännyt ajatusta heti, vaan lupasi miettiä asiaa...

Pus.