Luulin jo taltuttaneeni taudin toissa viikolla, muta eihei. Tuli takaisin ja entistä ärhäkämpänä . Kuumetta ei ole, mutta ääni pois, yskä ja räkä korvaavat senkin.

Kuitenkin sissinä olen tällä viikolla riipinyt etupihan kukkapenkeistä vanhat kuorikatteet pois, raahannut ne naapuriin uusiokäyttöön ja kääntänyt vanhan mullan. Appivanhemmat kävivät pelastamassa vanhat kasvit mökille. Huomenna edessä on pienimuotoinen istutussavotta, kunhan ensin käyn hankkimassa uudet istutettavat, sekä multaa ja koristekatteet.

Sunnuntaina matka vie kohti itäistä etelänaapuria ja matkan funktio on viinan haku. Ensi lauantaina on FuckTheCancer-billeet ja täytyyhän sitä vierailla olla suun kostuketta.

Töissä odotellaan jo kovasti kesälomaa, sekä syksyn uutta työtiimiä . Paljon on jo suunniteltu, että mitä sitä sitten syksyllä puuhastellaan... Kivaa saada sellainen työtiimi, joka nyt jo innostaa suunnittelemaan!

Viime viikonlopun ruotsinreissu meni oikein mukavasti. Täti oli vahvassa humalatilassa perjantaina, ei kärsinyt krapulasta lauantaina, tuhlasi rahaa Quality Outletissa (joskaan ei ollut niin mahtava paikka, kuin olin käsittänyt) ja tokana iltana otti todella rauhassa ja ärsyyntyi J:n humalatilasta siinä määrin, että katsoi parhaaksi poistua hyttiin nukkumaan. Eli onnistunut reissu!

Nyt hän lähtee tapaamaan kummipoikaa.

Pus.