Miehesi kutsutaan syntymäpäiville. Syntymäpäivät ovat naispuoleisen, eikä edes ystävän vaan tutun. Kutsu tulee Facebookin kautta, koska siellä miehesi on ystävä.

Avec kutsu se ei ole.

Tapaat naisihmisen ohimennen parinkymmenen minuutin ajan. Esittelet itsesi, et erikseen kuitenkaan mainitse olevasi vaimo. Kutsua ei tässäkään vaiheessa esitetä sinulle.

Ilmaiset miehellesi tyytymättömyytesi naisihmisen käytökseen, sekä miehesi. Miehesi käytökseen siksi, että hän ei myöskään ole ilmoittanut naisihmiselle tulevansa jos saa ottaa vaimonsa mukaan. Naisihmisen oletat omaavan jonkinlaiset käytöstavat...

Mies sanoo menevänsä sinne ystävänsä (miespuoleinen) seuraksi ja ottavansa tilanteen normaalin baari-illan tapaan. Hän ei voi käsittää vaimon mustia sukkia tahi piikittelyä. Vaimo kun tuntee toisaalta olevansa sivuutettu ja toisaalta uhattu.

Mies on sinisilmäinen ja naiivi. Hän ei osaa ajatella että joku muu nainen, kuin hänen vaimonsa voisi olla hänestä kiinnostunut. Mies ei flirttaile, sanoo itse ettei edes osaa. Tosin tässä tapauksessa riittää, että mies on oma mukava ja sosiaalinen itsensä.

Vaimo muistuttaa miestään vielä lähdön hetkellä, ettei edelleenkään pidä toiminnasta.

Mies lähtee. Vaimo vetäisee kiukuissaan kiduksiinsa puolikkaan pussin juustonaksuja ja ison pussin sirkusaakkosia.

Nyt on pahaolo...