Työt alkoi ja terveys meni... No lähinnä siis ääni ja pää täyttyi rää'llä. Myöskin oikea polvi kiukuttelee, kipeytyy päivän mittaan niin ettei urheilla uskalla. Sitten aamuisin ei vihoittele taas juuri ollenkaan. Kävin urheilukaupassa tutkituttamassa jalkani, jossa ne todettiin täysin neutraaleiksi. Eli ylimääräisiä tukia lenkkareihin en tarvitse. Myyjä epäili kivun johtuvan asfaltilla juoksemisesta ja sen aiheuttamasta tärähtelystä. Teetätin sitten tavalliset pohjalliset oman jalan mukaan, jotka samalla antavat lenkkareihin lisää vaimennusta. Nyt pitäisi vielä saada tuo polvi siihen kuntoon, että uskaltaa lähteä juoksemaan...

Viimeisen lomaviikon päätti Jurassic Rock Mikkelissä, joka oli taas menestys! Hyvät bändit, ihana seura ja mikä parasta; mökkimajoitus aivan festarialueen vieressä.

Töihin oli ihana palata ja jos remontti olisi ollut valmis, olisi ollut vielä mukavampaa. Nyt meillä on omasta ryhmästä käytössä ainoastaan nukkarihuone ja wc. Kaikki muu oleminen ja eläminen tapahtuu muiden ryhmien tiloissa. Rasittavaa niin aikuisille, kuin lapsillekin. Vielä ensi viikko pitää elää tätä askeettista extreme-elämää ja sitten toivottavasti palataan takaisin ruotuun.

Eilen alkoi uusi urani kynttiläkonsulttina . Jännitti ihan pirusti etukäteen, mutta onneksi oppiäitini oli paikanpäällä vetämässä minulle mallikutsut. Reilun viikon päästä on ensimmäiset itse konsultoitavat kutsut, Hui!

J sai viime viikonloppuna vihdoin häälahjansa. Judge Dredd figuurin, sekä lahjakortin Legacy Tattoo:hon. Aika kuvaa varten käytiin eilen varaamassa ja tikkaus tapahtuu lokakuun loppupuolella. Tuota figuuria olin jo monta vuotta etsinyt ja nyt se pelmahti aivan sattumalta eteeni Huuto.netissä. Kävi ihan hirmuinen tsägä! Pääsi takan päälle, Anthraxin Dredd taulun viereen.