Eilen käytiin siis meidän klinikalla. Visiitin saalis oli jonoon pääsy. Nyt on edessä sitten se 6kk-1vuosi jonotusta. Yksi ässä meillä on vielä hihassa. Kävi ilmi, että jos viemme klinikalle luovuttajan pääsemme jonossa eteenpäin reilusti. Luovuttaja siis luovuttaa anonyymisti jollekin toiselle parille ja me saamme seuraavalta luovuttajalta itsellemme. Eräs ystävämme on pohtinut luovuttamista aikaisemminkin ja nyt tämä tulisi ajankohtaiseksi. Kahdelle parille hyöty ja luovuttajalle hyvä mieli auttamisesta .  Hetken saamme kuitenkin odotella, koska ystävällämme on tällä hetkellä este luovuttamiseen, joka tosin "poistuu" joulun tienoilla...

Hinta hommalle lääkärin mukaan tulee 5000€-6000€. Kelakorvauksen saa omasta hoidon osuudesta, mutta luovuttajan hoidon ja lääkkeet maksamme me, kokonaisuudessaan.

Lääkäri otti mun painon, pituuden, silmien ja hiusten värin ylös. Vähän kyllä hymyilytti, kun ajattelin sitä soittoa klinikalta: "Meillä olisi nyt teille luovuttaja. Hänellä on kyllä ruskeat silmät". "Joo, kato ei mesitten haluta sitä luovuttajaa. Kyllä meidän lapsella pitää olla äitinsä sini-vihreä-ruskeat silmät". Voi hyvää päivää!!!

Miehelle tehdään vielä dna:n pilkkoutumis koe. Siinä selvitetään pilkkoutuuko dna väärin ja aiheuttaa näin keskenmenoja alkioissa. Kannattaa tääkin nyt varmaan tutkia ennekuin pistää tuon 6000€ tiskiin.

Ja Pulliaiselle onnittelut papereiden perille pääsystä!!

Näihin kuviin ja tunnelmiin... (ai niin, ja säästyin vielä toistaiseksi flunssalta)

Pus!!