Kirjotinkin jo tuonne aiemman postukseni viestiboxiin... Mutta nyt päässä pyörii niin paljon ajatuksia, että on ehkä parempi kirjoittaa ihan puhtaaksi.

Sain eilen tietää, että meidän ristiinluoovuttaja on RASKAANA!! Raskaus on siis alkanut heti hoitojen jälkeen... Voiko elämä olla näin ironista?? Raskaus oli kyllä suunniteltu, mutta sai alkunsa heti ensimmäisestä mahdollisuudesta. Ensimmäistään tekivät kuitenkin vuoden, joten eiköhän näillä hoidoilla ollut joku osuus asiaan.

Toinen yrittää auttaa lähimmäistään ja auttaa samalla myös itseään :). Tästä hoidosta sai kuitenkin hyödyn kaksi pariskuntaa. Se pari joka sai hänen solunsa, sekä he itse. Olen oikeasti iloinen ystäväni puolesta, mutta samalla haikea. En ole katkera, he ovat rakkaita minulle!! Mutta kuitenkin riipaisee, kun ajattelen taas seuraavani vierestä masua ja vauvailua.

Ilmoitin jo, että jos masussa on useampi kuin yksi niin voidaan ottaa meille :).

Meidän tilanne  näyttää sitten ihan muulta. Jos hoitoja pystytään jatkamaan adenomyoosista huolimatta, on polyypit hoidettava kuitenkin ensin. Kiitokset muuten Mammahaaveilijalle rohkaisevasta viestistä!! Lausuntoa uudelleen ja uudelleen lukiessani, alan kääntyä sille kannalle, että jatkoa ei seuraa kuin leikkauksen muodossa... Adenomyoosi- ja polyyppi epäilyksiäkin on lausunnossa useampia.  Huomenna soitan klinikalle ja pyydän lääkäriä katsomaan lausunnon. Haluan päästä asiassa eteenpäin, kun hoidot eivät jokatapauksessa ala.

Menkat ilmeisesti tekevät tuloaan. Ainakin maha on alkanut kipuilemaan. Jäi lääkäriltä kertomatta, että pitäisikö tässä välissä menkkojen tullakin... Maanantai-iltana otin viimeisen e-pillerin ja kaiken järjen mukaan menkkojen pitäisi alkaa. Tosin onhan mulla nyt tuo estradioili eli estrogeeni lääkitys, jonka pitäisi vuoto lopettaa. Huomenna ehkä taas selviää lisää...

Aika hyvin olen saanut tämän viikonlopun kulumaan ilman suurempia itkukohtauksia. Välillä nousee kyyneleet silmiin, kun mä ajattelen jatkoa...

Pulliainen: Täällä peukut pystyssä, että pääsette hoidoissa eteenpäin!! Ja mä odottelen sitten täällä, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Mutta nyt sitä vaihtoehtoa ei mietitä!!

Mugi: Toivon minäkin, että tulokset olisivat olleet totaalisen erilaiset se kohtaamisen jälkeen!! Oot se sinäkin sellainen sissi!! Voimia teillekin!!

Hellu: Kyllä tää nyt taitaa tässä olla... Kiitokset kuitenkin vielä temityksistä!! Ja pääsin kurkkaamaan masua :), se on ihana!!!

Taas kirpoaa kyyneleet silmiin... Näin se taas iskee, kun vähiten odottaa...

Vielä loppuun nöyrä pyyntö! Sinä joka käyt kurkkamassa tai ajatuksella lukemassa: Olisitko ihana ja jättäisit tällä kertaa pienen viestin :). Vaikka edes HEP-huudon! Olisi ihanaa tietää ketkä käy kurkkimassa ja millä mielellä. KIITOS!!

PUS.