Toka päivä päivystyksessä. Heinäkuussa oma päiväkoti on kiinni ja kaikki alueen hoitoa tarvitsevat lapset on sijoitettu yhteen päiväkotiin. Meno on toisaalta leppoisaa, mutta toisaalta taas todella rankkaa. Lapsille ja aikuisille vieraat tilat. Osalle lapsia täysin vieraat hoitajat yms. Suosittelen lämpimästi niitä äitejä ja isiä joiden muruset päiväkotiuraansa aloittelevat, pyrkivän sijoittamaan lomansa heinäkuulle!!

Kolme viikkoa lomaa meni kuin siivillä. Viimeiselle viikolle mahtui vierailu Tammerfesteillä ja Särkänniemessä. Oltiin yötä hotellissa ja nautittiin olemisesta. Jukka Poika lauloi auringon esiin ja Särkiksessä tuli pahaolo.

Paino nousee ja nousee ja nousee... Mä olen aivan äimänä ja paniikissa ja ahdistuksissa. Juoksukoulua olen noudattanut orjallisesti ja tänään juoksin 1.25km, JEI!! Uudet lenkkarit meinaan hankkia, J:n avustuksella. Pääsee hääkin osalliseksi vaimon yrityksestä. Kuulemma Niken AirPegasukset on mulle hyvät, luotamme siis herran sanaan .

Vatsa on taas hetken ollut hieman parempi. Pitäisi vaan muistaa juoda paljon! Muutakin, kuin vettä. Suolot ei imeydy samalla tavalla kuin ennen, johtuu ehkä tuosta suolen pätkäisystä...

Nyt olisi kaksi viikkoa töitä ja sitten vielä kaksi viikkoa lomaa.

Sitä odotellessa...

Pus.