Tänään on lomapäivä ja pyhitän aamun aivan rempsalleen jääneen blogin päivittämiseen...

Äiti voi jo paremmin. Kotona keräilee voimia ja päivittää päätään. Lähimuisti on edelleen heikko ja huomenna tapaa lääkärin tämänkin asian tiimoilta. Muisti on kyllä hassu juttu... Äiti muistaa kaikki ihmiset, menneet asiat ja etukäteen sovitut hommat, salasanat ja numerot, mutta jos kohta soitan ja juttelemme niin iltapäivällä hän ei välttämättä muista mistä juttelimme... Parempaan päin kuitenkin joka päivä ja sehän on pääasia!

Vanhempien kotona remontti on ihan loppusuoralla. Vielä kun saadaan valmiiksi rikkinäiset uudet kodinkoneet korjattua, niin homma on paketissa. Liesituuletin tuli korjattuna perjantaina ja tänään tulee astianpesukoneen korjaaja... Kone valutti nätisti ekalla käynnistyskerralla vedet lattialle...

Oma remontti on vaiheessa, mutta niin kai se tässä vaiheessa vielä kuuluukin olla. Suihkun lattialta löytyi reilun neliön kokoinen alue, mikä oli täysin märkä. Sitä on nyt kuivateltu viikon verran ja tänään ilmeisesti ratkeaa kuivattelun tulos... Kodinhoitohuone on melkein kokonaan kaakeloitu (lattiaa lukuunottamatta). Vielä on siis hommaa edessäpäin, mutta aikataulussa kuitenkin mennään. Meidän oma hölmöyttä on se, että khh kaapit tulevat vasta viikolla 11 eli ollaan ilman kaapistoja muutama viikko.

Hienoa jälkeä tulee ja jo nyt näyttää erittäinkin hyvältä .

Eilen kävin kirppiksellä myymässä ja taskurahaa tuli ihan kivasti. Siispä tilasin Lapuan Kankureilta meille uudet laudeliinat... Uuden saunakiulun ja löylykauhan kävin ostamassa jo viimeviikolla. Myös pyyhekoukut yms. kylppärin tarpeet on jo hankittu. Siis ne tärkeimmät .

Nyt on aamupalan vuoro, eli palaan myöhemmin.

PUS.