Niinhän se taas alkoi uusi viikko ja viikonloppu viuhahti vauhdilla.

Kirpparilla tuli vierailtua (Vermossa ja ihanalla pihakirppiksellä) ja mukaan tarttui muutamat paidat, housut ja hamoset. Myös ihanat kesäsandaalit kiilakorolla, joilla en tosiaan osaa kävellä, mutta meinaan opetella! Oma vaatekaappi tyhjentyi kahdella Ikea kassillisella vaatteita ja yhdellä kassillisella kenkiä, kirppis Here We Come!!

Laihis alkoi (taas) N.Y.T. tai siis sellainen karkiton ja pullaton laihis... Kävin ostamassa säkilliset kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, J sanoi niitä sokeriaddiktin Nicoreteiksi... Nyt on vaan niin, että paino sen kun nousee (nesteet siis kertyy ) vaikka en oikeasti ole edes syönyt mitenkään raskaasti. Pitää saada muutamat kilot mäkeen ja nyt on oikeasti aika toimia!

Tuleva viikko ja viikonloppu on actionia täynnä. Actioniin kuuluu keskiviikkona vieraileva siivouskoordinaattori, joka tulee kartoittamaan siivottavan kodin. Käytän siis CityDiilistä ostamani neljän tunnin siivouksen. Torstaina on Endometrioosivertaistukiryhmän kesäpicnic, mikä tosin joudutaan toteuttamaan sisätiloissa. Perjantaina on sitten Jenni Vartiaisen keikka, lauantaina ehkä baariin ja sunnuntaina James Bluntin!?! keikka. J lähtee viikonlopuksi Provinssiin ja mä olen festarileski.

Oottekos muuten huomanneet, että kauppoihin on ilmestynyt StarBucksin valmiskahveja. Parhaillaan nautin Seattle Lattea... Makeita, mutta niin hyviä.

Muutama viikko töitä ja juhannukselta alkaa kolmen viikon loma. Sitten välissä kaksi viikkoa töitä ja taas kaksi viikkoa lomaa. Niitä odotellessa...

Pus.