Juoksin  tässä mennä viikolla 33min! Ja kaiken huippu oli, että tein sen vahingossa. Ohjeistuksessa kun luki, että juokse 15min käänny kävele ja juokse kotiin. Oli sitten jäänyt ohjeesta pois pilkku tuon kävele sanan edestä. Huomasin sen vasta illalla, kun aloin lukea seuraavan päivän ohjelmaa. Ihmettelin suuresti, kun seuraavana päivänä piti juosta yhteensä 18 min. Enpäs olisi ikuna kuuna päivänä uskonut onnistuvani siinä toimituksessa. Tänään juoksin jo 2.5km 20:ssä minuutissa.

Hurjaa on huomata, kuinka oikeasti kestävyys lisääntyy. Viisi viikkoa sitten kahden minuutin juoksun jälkeen tein kuolemaa. Tulevana sunnuntaina on ensimmäinen kilometrimääräinen lenkki. Juostaan 5km vaikka siihen menisi tunti! Ja se aikahan siihen varmasti menee, jos ei jopa enemmänkin.

Eilen tuli pyörähdettyä Tallinnassa. Siellä se oli edelleen paikoillaan, eikä ollut kellunut pois.

Uutta vihkisormusta odottelen . Akka on lihonnut niin, että vanha kihla- ja vihki puristivat sormen lähes kuolioon. Teetätetään sitten kokonaan uusi sormus. Tulee siis yksi leveä, johon sulatetaan mun vanhempien vanhat sormukset mukaan. Kävin tänään kysymässä, että joko ihanuus on tulossa. Eivätpä osanneet vastata, mutta lupasivat huomenna ottaa selkoa. Meillä kun olisi 13.8 hääpäivä ja olisi ihanaa saada sormus sormeen. Laitan sitten kuvan teille!

Vatsa on taas reistaillut muutaman päivän. Ilmaa kertyy ihan jumalattomasti, miten ihanaa... Tosin aiheuttaja voi myös olla aloittamani Slimexcell kuuri.

Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat naisilla tuntua 40-ikävuoden tienoilla. Tällöin paino nousee helposti, suoliston tasapaino järkkyy ja esiintyy kuumia aaltoja sekä muita vaihdevuosioireita. 4321 SLIMEXCELL PROBIOTIC 45+ lisää naisten hyvinvointia vaihdevuosien kynnyksellä ja niiden aikana.

4321 SLIMEXCELL PROBIOTIC 45+:
• 4 Kiinteyttää
• 3 Poistaa nesteitä
• 2 Tasapainottaa suolistoa ja vatsaa
• 1 Helpottaa vaihdevuosioireita

Toivottavasti noista pillereistä olisi muutakin hyötyä, kuin ilma vatsassa .

Pus.