Sisätutkimuksessa kaikki ok. Myöskin imusolmukkeet normaalit.

Vatsaontelossa olevasta nesteestä otettiin taas näyte, siitä selviää syöpäsolukon olemassaolo. Normaalit verikokeet + kilppariarvot + maksa-arvot. Ensi viikolla ylävatsan ultra ja kaksi viikkoa syödään Somacia ajoittaiseen närästykseen. Jos ultrassa tai maksa-arvoissa on jotain poikkeavaa, niin sitten tehdään gastroskopia... Hmm, mietityttää... Voi kuulemma olla ihan normaalia ärtymystä, koska mua närästää ehkä n. kerran kaksi kuussa. Pitää kuulemma silti tutkia ja hyvähän se niin on (kai). Jos siellä jotain elää, niin en vaan ole varma haluanko tietää...

Hajosin ihan totaalisesti polilla. Sinnittelin siihen asti, kunnes otin esiin PeLaan tarkoitetun lausunnon. Ne viimeiset lauseet saivat mut taas paniikkiin. "Uusiutumisriski kahden vuoden sisällä on suurehko", kysyin sitten ihan suoraan, että mitä helvettiä se tarkoittaa? Kukaan ei ole puhunut mulle suurehkosta uusiutumisriskistä. Päinvastoin, mulle sanottiin, että kaikki on ok! Ja nyt mä luin tämän paperista, joka samalla tuhosi meidän tulevaisuuden suunnitelmat ja mun oman pään.

Lääkäri oli kovin pahoillaan tästä, mutta samalla sanoi, että he eivät voi valehdella paperiin. Mutta tarvitsiko se kirjoittaa siihen paperiin ihan suoraan. Samalla lailla pitäisi sitten kirjoittaa terveiden papereihin, että tutkimusten valossa rintasyöpään sairastumisprosentti on suurehko tai jos henkilö tupakoi, niin keuhkolaajentuma/syöpä on todennäköinen. VITTU!! No siinä haukkoessani henkeä ja rään valuessa nenästä tarjosivat keskustelua. Kieltäydyin ja sanoin keskustelevani psykalla. Muuten ne kirjottaa senkin johonkin paperiin, että ämmä on latvasta laho eikä kestä paineita. VITTU!

Kysyin myös syöpälääkärin tapaamisesta, koska nythän mä tapaan vain erikoistuvia lääkäreitä. Tarpeen vaatiessa sitten kuulemma tavataan onkologi. Kuvantamisesta kysyin myös, kun en vaan jostain syystä luota näihin verikokeisiin. Lupasivat keskustella osastonlääkärin kanssa, jos syksyllä otettaisiin Pet-TT.

Tällaiset oli kuulumiset. Yritän taas kasata sitä positiivista ajattelua.

PUS.

 

Nyt odotellaan kaksi viikkoa tuloksia ja sitten ollaan ehkä taas viisaampia.