On kuulkaa sellainen viikko takana, että oksat pois...

Tarkoitus oli moneen otteeseen tarttua läppäriin ja päivittää kuulumisia, mutta toisin kävi.

Työt alkoivat siis maanataina. Oli ihanan helppo viikko, kun lapsia oli vain parhaimmillaan 12. Sellainen sopivan pehmeä lasku ja kivasti ehti tutustua uusiin lapsiin. Huomenna rynnistävät loputkin Muruset hoitoon ja lisää uusia tuttavuuksia. Siitä se arki sitten alkaakin. Tämän kevään ryhmä koostuu pitkälti kolme ja neljä vuotiasta, joka on toisaalta ihana asia, mutta toisaalta hyvin raskas ryhmä. Tiedossa siis työn täyteinen kevät .

Draamaakin saatiin heti ekalla viikolla, kun perjantaina päiväkodin läheisyydessä paloi talo. Liekit löivät niin korkealle, että ne näkyivät pk:n pihalle asti ja savupatsas oli muhkea. Onneksi savu meni päiväkodin ohi ja pystyttiin kuitenkin ulkoilemaan... Surullisinta on kuitenkin se, että palossa menehtyi yksi henkilö. Osanottoni perheelle ja omaisille!

Vanhempien remontti alkaa olla loppusuoralla. Eilen käytiin tilaamassa keittiö ja se asennetaan viikolla 5. Sitten on se projekti ohi ja meidän kylppäriprojektimme alkaa. Sopivasti näin ennen projektin alkua, lämminvesivaraajasta meni varoventtili. Olin jo sopinut erään Korsolaisen putkifirman (jonka nimi jääköön tässä mainitsematta) kanssa, että he tulevat sen korjaamaan. Maanantaina sitten odottelin korjaajaa, jonka piti tulla 7.30-8.00. YLLÄRI, ei tullut... Soitin kymmenen yli kahdeksan ja sain vastaukseksi, että korjaaja ei ollut tullut töihin. Jep, ja et sitten viitsinyt asiakkaalle asti ilmoittaa... Ko. firman piti soittaa vielä illalla ja sopia uudesta käynnistä, mutta eipä tullut soittoa. Erittäin luotettavaa toimintaa . No nyt on sitten toinen putkari asian kimpussa ja hän toivottavasti tulee alkavalla viikolla homman hoitamaan.

Kilojen tiputus on alkanut pikkuhiljaa liikunnan lisäämisellä. Vielä ei ole mitään lähtenyt, mutta olo on ollut virkeämpi ja jotain pientä kiinteytymistäkin on ehkä havaittavissa (toiveajattelua). Pieni flunssahan se piti kehittää, mutta onneksi sekin alkaa talttua.

J on ollut tämän viikonlopun flunssassa ja on ollut ihan maansa myynyt. Kurjaahan se on, kun ei pääse hiihtämään. Kunhan nyt vaan malttaisi parannella itsensä...

Tulevalla viikolla on luvassa mm. Hammaskirurgin käynti (JippikaiJee), keittiön välitilan laattojen haku (äipälle ja iskälle). 

Nyt toivottelen hyvää alkavaa viikkoa!

PUS.