Aika vaan menee eteenpäin, se ei lainkaan odottele!! Miksi ei??

Blogsu parka riutuu sekin syyspimennossa.

Suurimmat syyt tämän hetkisiin kiireisiin löytyvät Peijaksen keuhko-osastolta (ei enää onneksi Jorvin teholta) sekä kakkos työstä (vaikka ihanaa onkin!).

Isä siis joutui keuhkokuumeineen melkein kaksi viikkoa sitten ensin Jorviin teho-hoitoon, ja nyt parannellaan lopputautia Peijaksessa. Nyt oli hänen vuoronsa pelästyttää, Perskeles. Onneksi kaikki alkaa olla jo takana päin!

PartyLitet ovat myös pitäneet tätä naista kiireisenä, mikä on tietysti hyvä juttu. Tulevalla viikolla kolmet kutsut, hulinaa siis taas tiedossa.

Kontrollikin meni ja tulokset olivat jälleen kerran PUHTAAT!! Ca markkeri oli edelleen 16 ja keuhkokuvat puhtaat. Halusivat vielä ottaa solunäytteen kohdunpoiston aiheuttamasta arvesta ja tuloksia vielä odotellaan. Taas(kin) tuo pelätty päivä tuli niin äkkiä, etten edes kerinnyt pelkäämään (paljoa). Ahdistus meinasi ainoastaan iskeä odotellessa verikokeeseen TUNNIN verran...

Olinpahan tänään viihtymässä Kepperwaara kutsuilla. Kippoja ja kuppeja, kynttilöiden vastapainoksi. Sitä mitä olin ajatellut ostaa ei kuulemma ole ikinä ollutkaan olemassa. Ainoastaan juhlavuoden tuotteena 20 vuotta sitten . Olen joskus saanut aarteekseni juustokuvun johon mahtuu juuri Oltermanni tai sen mallinen juusto. Nyt olisin päivittänyt sen tälle vuosituhannelle, mutta enpä sitä saanut. Ostin siis Smoothie härvelin, jolla voi myös tehdä salsaa yms. kastikkeita...

Eilen aamulla olin elämäni ensimmäisellä kahvakuula tunnilla. Ilmoittauduin aikuisopiston kurssille ja hauskaa oli. Nyt on joka paikka kipeänä ja kivat mustelmat käsivarsissa. Ranteista varoiteltiin, mutta mä onnistuin saamaan ne käsivarsiin. Ei niin kovin suuri yllätys.

Nyt yritän saada itseni työkuntoiseksi jalkoinen ja käsineni. Se on jalkahauteen aika!

Pus.