Pääsin vasta eilen pois sairaalasta. Johan sitä oltiinkin kaksi viikkoa .

Leikkaus oli pitkä ja vaativa, kaiken kaikkiaan seitsemän tuntia. Lopputulos on se, että multa on poistettu  kohtu, munasarjat, palanen virtsarakkoa ja 30cm paksu- ja peräsuolta. Ohutsuoliavanne tuli ja katetrikin on vielä, kun pissaaminen ei onnistunut viikonlopun aikana.

Mutta tässähän ei sitten ollutkaan vielä kaikki... Leikkauksessa multa poistettiin myös ns. vatsapaita, joka sijaitsee jossain tuossa pallean ja vatsan päällä. Se oli ollut tosi ärhäkän endon peitossa ja lähti patologille tutkittavaksi. Perjantaina sain sitten tietää, että mulla on myös syöpä . Lyhyestä virsi kaunis, kaikki näkyvä kasvusto poistettiin leikkauksessa. Viipalekuvissa kasvaimia ei löytynyt luojan kiitos muualta, mutta sytostaattihoidot alkavat piakkoin. Torstaina mennään tapaamaan syöpälääkäriä ja sitten ollaan vähän viisaampia. Tauti on alkanut endometrioosista, mikä on todella harvinaista.

Mutta kyllä tässä on mennyt koko pakka ihan uusiksi, eikä kaikkea vielä oikein tajuakkaan. Adoptiohaaveet jäävät nyt siis haaveeksi, ainakin toistaiseksi. Mutta voi olla että tehdään päätös jatkaa kahdelleen.

Kirjoittelen lisää taas piakkoin. Nyt on pakko huilata.

PUS.