Kuvaus suoritettu!

Arvaatkapas onko nälkä suolessa (tässä oli tällainen piilohuumori, haaahhaaa).

Viimeksi syönyt yöllä puoli kahden aikaan kaksi pientä leipää. Nyt yritän saada pastaa alas, kun hiipii se pahoinvointi taas tuolta taka-alalta.

Eihän se kuvauskaan sitten putkeen mennyt (taas piilohuumoria, kyllä kuulkaa nyt lähtee). Ensin makoiltiin puolituntia, sitten tökättiin kanyylista se radioaktiivinen aines ja sitten makoiltiin vielä tunti. Sitten kuvattiin. Kuvaus kesti n. 20min. Kuvauksessa käytetään kahta rinkulaa, eli ei ole sellainen tuubi mitä käytetään magneettikuvassa. Tavallisessa TT:ssä rinkuloita on yksi ja tässä Pet-TT:ssä kaksi... Sitten odoteltiin vartti, että nähtiin oliko rakko tarpeeksi tyhjä, no arvatkaa, EI OLLUT. Sitten tuupattiin pissalääkettä (Furusis) ja käskettiin juoda vettä. Tunti odoteltiin ja sitten kuvattiinn lantion alue uudelleen. Ja lopulta saatiin kuvat. Nyt sitten odotellaan ensi perjantaita, kauhulla.

Mun vanhempien koira jouduttiin lopettamaan tänään. Sillä oli jalassa pahanlaatuinen kasvain, jota ei voitu operoida. Eli rakas on nyt paremmilla luu-mailla. Ikävä on suuri!

Kuten moni on ehkä jo huomannutkin, niin olen vastaillut kirjoituksiinne tuonne kommenttipuolelle. Sinne myös jatkossa kirjoittelen!

Jaahas... Se olis sitten viikonloppu. Ihan kuin se eroasi jotenkin mun nykyisestä rytmistä... Ainoa ero on se, että J on kotona. Ja pääsee kirppikselle.

Kirpsakkaa syysviikonloppua!!

PUS.