Kävin tänään tapaamassa syöpälääkäriä, vaihdattamassa avanteen pohjan, ekg:ssä ja tapaamassa psykan puolen sairaanhoitajaa...

Koko päivä vierähti Naikkarilla ja nyt rötvään sohvalla ja lepään.

Ensin syöpä kuulumiset (miten absurdilta tuo kuulostaakin)... Minun syöpäni on adenosarkooma, joka on lähtenyt kohdun takaa endometrioosista. Tämä on erittäin harvinaista, eikä näitä ole suomessa montaakaan tapausta. Lääkäri oli yrittänyt etsiä netistä tietoa tästä ko. sairauden laadusta, mutta oli löytänyt tasan yhden tutkimuksen. Se oli kiinalainen tutkimus, jossa potilaita oli ollut yhdeksän... Jos kiinan väestöstä on löytynyt yhdeksän tätä sairastavaa, niin ei voi olla kovin yleistä laatua... Syöpä on luokiteltu ns. Low Grated-asteiseksi, jonka ei pitäsi iskeä esim. imusolmukkeisiin. Syöpä on kehittynyt pikkuhiljaa ja on ilmeisesti saanut ruokaa hormonihoidoista. Se on hormooneilla kasvavaa ja hehittyvää laatua, joten hormonikorvaushoidon tilalla syön toista lääkettä...

Sytostaatteja aletaan tiputtamaan kolmen viikon välein ja yksi tiputus kestää kaksi päivää. Hoitokertoja tulee 4-6, riippuen vasteesta. Sellaiset myrkyt tulee, että tukka lähtee varmasti... Sain jo lapun jolla saa hakea peruukin. Ajattelin hakea jonkun sellaisen ihanan Tuksu-peruukin .

Ohutsuolivanteen vieressä on haava, joka ei meinaa mennä umpeen. Suolikirurgi oli hieman arvioinut mun suolen koon väärin ja tehnyt liian ison reiän... Nyt joudun käydä osastolla hoidattamassa avannetta, kunnes haava paranee. Hoitoja ei kuitenkaan aloiteta, ennenkuin saadaan haava kuntoon!

Katetri siis killuu vielä mukana, kun tuo stanan rakko ei alkanut toimia. Se yritetään ottaa taas ensi torstaina pois, katsotaan kuinka käy,,, Viimeksi alkoi kohdun poiston jälkeisestä haavasta vuotaa verensekaista litkua... Oli ilmeisesti kudosnestettä, joka tihkui sitä kautta ulos.

Tässä on kuulkaa ollut niin paljon paskaa kerralla, että ei meinaa pää pysyä mukana.

Kiitokset kaikille tsemppauksesta ja enkeleistä!!

Ootte rakkaita ja tärkeitä!!

Pus.