Täällä on kuulkaa pitänyt niin haipakkaa, ettei ole kerinnyt blogiraukkaakaan päivittämään .

Vanhempien remontti on pitänyt kiireisenä ja hyvä niin. Tuleepahan touhuttua ja puuhattua. Tänä viikonloppuna saadaan tapetoitua ja laitettua olohuoneeseen ja toiseen makkariin uudet lattiat. Maanantaina tulee uudet kaapistot makuuhuoneeseen ja eteiseen ja niitä sitten kasaillaan ensi viikolla. Maalattu on kattoja ja seiniä niin, että saan varmaan kohta jonkun maalarimestarin diplomin .

Oma kylppäriremontti alkaa hahmottumaan sen verran, että saatiin toinen urakkatarjous mikä luultavasti hyväksytään. Tällä kertaa tarjous oli 13 000€ ilman laattoja. Se kuulostaa jo hieman paremmalta, kuin aikaisempi 20 000€ tarjous... Remppa alkaisi näillä näkymin helmikuun alussa.

Joulukorttisavottaa tässä puuhastelen. Saatiin meidän hienot kortiti eilen postista ja nyt kirjoittelen kuoriin osoitteita. Aika peruskuva tuli, mutta ensi jouluksi tehdään joku taidepläjäys. Tässä on vuosi aikaa suunnitella .

 

Ja tosiaan... Uusimmassa Endorfiini-lehdessä (siis endometrioosi yhdistyksen lehti) on meikäläisen haastattelu... Endotar sen olikin jo bongannut ja kiitokset kehuista!! Suuret kiitokset jutun kirjoittajalle Lauralle!!

Vointi on edelleen aikamoista vuoristorataa... Nyt olen taas juossut vessassa ihan alvariinsa ja tätä on nyt jatkunut n. viikon. Tammikuun alussa lähden takaisin töihin, että hetki tässä on vielä aikaa parannella. Maha on muuten ok, mutta huomaan ettei kaikki ruoka sula edelleenkään normaalisti ja tarviketta tulee ihan uskomattomia määriä ulos... . Se siitä eritekeskustelusta...

Nyt jatkan vielä hetken korttisavottaa ennen unille menoa.

PUS. ja kauniita unia kaikille!!!